Program


Beszélgetések Dr. Almási Kittivel: Szakítás után-az újrakezdés lélektana

Beszélgetések Dr. Almási Kittivel: Szakítás után-az újrakezdés lélektana

Beszélgetések Dr. Almási Kittivel – Folytatódik a Randivonal és a Duals Társkereső Klub közös előadássorozata

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 24. hétfő, 19:00

A Randivonal.hu és a Duals Társkereső Klub tavasszal izgalmas előadássorozatot indított. A párkapcsolati témák iránt érdeklődő, nem csak társkereső közönség számára szerveznek kötetlen hangulatú, beszélgetős esteket, melyekkel céljuk, hogy közelebb vigyék a jelenlévőket maguk és mások megértéséhez, s főként magánéleti síkon hasznos tanácsokkal és megoldási lehetőségekkel szolgáljanak.

”Tavasszal mindkét rendezvényünk teltházas lett, így a nagy érdeklődésre való tekintettel nem is volt kérdéses, hogy folytatjuk-e ősszel a szériát.” (Weiler Péter, a Randivonal.hu ügyvezetője)

”Ezúttal a fiatalabb és az idősebb korosztály megszólításában egyaránt élen járó, jelenleg az egyik legnépszerűbb előadó, Dr. Almási Kitti klinikai pszichológus lesz estjeink főszereplője, akinek magam is rendszeresen ellátogatok előadásaira, mert mindig valamilyen, nagyobb tömegeket aktuálisan érintő témában kapok letisztult, közérthető és szakmailag jól alátámasztott magyarázatot.” (Bús Tímea, a Duals Társkereső Klub vezetője, a programok háziasszonya)

”A leggyakoribb problémák közé tartozik a párkeresés, mely a szakítás illetve válás utáni időszakban különösen lehetetlennek tűnhet. Egy ilyen fájdalmas tapasztalatatot követően még nehezebb az újrakezdés, hiszen bizalmatlanabbul és még az előző kapcsolat feldolgozatlan élményeinek súlyával a vállunkon állunk hozzá másikhoz. Ezernyi példa mutatja, hogy a korábbi elvarratlan szálak hogyan mérgezik meg a friss ismeretséget, miként gátolják meg, hogy elmélyüljön egy új kapcsolat. Ahhoz, hogy képesek legyünk valóban letenni a terhet és továbblépni, át kell dolgoznunk a történteket, megérteni és elfogadni a volt partnerünket, és leginkább önmagunkat…” (Dr. Almási Kitti)

Dr. Almási Kitti személye garancia arra, hogy mind társkeresők, mind pedig párkapcsolatban élők ősszel is izgalmas és emlékezetes előadásokat látogathatnak.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!