Program


Bérlet (konferencia és kurzus) 4. Nyitott Tudat Konferencia/ Dönts a mostban! Élj intuitíven! kurzus
6

Bérlet (konferencia és kurzus) 4. Nyitott Tudat Konferencia/ Dönts a mostban! Élj intuitíven! kurzus

Az egynapos 4. NYITOTT TUDAT Konferencia és a DÖNTS A MOSTBAN! ÉLJ INTUITÍVEN! intenzív kurzus

március 19. szombat, 10:00

ÉSSZEL VAGY SZÍVVEL? / Megérzések és megértések / 4. Nyitott Tudat Konferencia

előadók:

Dr.Boldizsár Ildikó meseterapeuta, író, Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta, Bóna László homeopata gyógyító, tanár, Dr. Grandpierre Attila tudatkutató, fizikus kandidátus, zenész, Prof. Dr. László Ervin (videóról) filozófus,akadémikus, fővédnök, Paulinyi Tamás író, pszi-kutató, Szendi Gábor pszichológus, író, Dr. K.V. Suresh Ji Siddhah jógi, gyógyító

Intuícióról, előérzetekről és a jobbféltekés gondolkodás jelentőségéről nap-mint nap hallhatunk a mai ezoterikus szubkultúra legkülönfélébb fórumain. Pszichológiai ismereteink is alátámasztják, hogy személyiségünk, pszichés egységünk legkevesebb két különböző belső világ megnyilvánulásának tekinthető, amelyben a bal és a jobb agyfélteke két tudati részünk megtestesítője. Az ösztönösség, az intuíció és a sejtések világa azonban nemcsak a jobbfélteke belső tudását, hanem egy magasabb valóság üzeneteit is magába foglalja, amiről a pszi kutatások ismeretei alapján tudhatunk meg többet. Hogy mit gondol az ész, és mit gondol a szív, az adott esetben nagyon is fontos különbség lehet. A racionalitás határain túl már a rá- és megérzések lehetnek irányadók, ezek suttogását meghallani és értelmezni viszont nem egyszerű feladat, ugyanakkor megtanulható. Ezeknek a belső erőknek a megismeréséről és mozgósításáról szól a SZINTÉZIS Szabadegyetem márciusi, 4. NYITOTT TUDAT Konferenciája, illetve Paulinyi Tamás másnapi intenzív kurzusa. Ezeken új megközelítésben hallhatunk intuícióról és racionalitásról, valamint megtudhatjuk azt, hogy hogyan is élhetnénk intuitívebben.

Ennek megfelelően a szombati konferencián nemcsak elméleti előadásokat hangzanak el, de a hallgatók kérdéseire válaszokat adó, interaktív kerekasztal-beszélgetésre is sor kerül, zárásként pedig az esemény látogatói egy autentikus hindu jógamester által vezetett közös meditációban vehetnek részt, amelyben a belső csend és a szív egyszerű, tanító szavai szólalnak meg…

további info:
http://www.szintezis.info.hu/Nyitott-programok/IV-NYITOTT-TUDAT
https://www.facebook.com/events/1135750543109341/

előadás időpontja, színhelye:

2016. március 19. (szombat), 10-20h
IBS Színpad, 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.

 

DÖNTS A MOSTBAN! ÉLJ INTUITÍVEN!

Paulinyi Tamás író-pszi kutató egynapos intenzív önismereti és képességfejlesztő kurzusa

Életünkben, munkánkban gyakran fordul elő, hogy a logikus, racionális átlátás alapján hozott döntések nem hozzák meg a kívánt eredményeket, a helyes „ráérzések” híján pedig sokszor megyünk el olyan lehetőségek és pozitív választások mellett, amelyek – később nyilvánvalóvá válva – helyénvalóak lettek volna. Az ilyen helyzetekben éppen azt a képességünket nem vetjük latba, amit intuíciónak vagy ösztönösségnek nevezhetünk, vagyis azt a plusz potenciált, ami mindnyájunkban – jobbára kiaknázatlanul – létezik.

Ezeket a képességeket nem megszerezni, megtanulni vagy elsajátítani kell, hanem a természetes működésüket gátló tényezőket kell felszámolni azok megismerésével és megszüntetésével. Az intuíció helyes használatát ugyanis leginkább megmerevedett szokásaink, szemléleti előítéleteink és emocionális-pszichés elakadásaink lehetetlenítik el, így elsődleges cél a korrekt önismeretet feltáró munka, és a tanulságokból leszűrt feladatok szokássá váltása.

A képzés alapját az alternatív tudatkutatás és az anomáliás tudatjelenségek vizsgálatának naprakész eredményei jelentik, amelyek megismertetésével a kurzus speciális jelleggel, a gyakorlati életben alkalmazható ösztönös és intuitív döntéshozatalt is segíti.

az előadóról:
Paulinyi Tamás író, pszi-kutató több mint húsz éve foglalkozik a pszi-képességek (telepátia, megérzések, stb.) tudományos vizsgálatával, az általa vezetett Szintézis PSZI-Labor nemzetközi szinten kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhet, a közeljövő kutatási tervei között pedig kiemelt szerepet kapnak a tudatosálom-telepátia és az ösztönös pszi-reakciók vizsgálatai. Paulinyi közel ennyi ideje kutatja a módosult tudatállapotok szerepét a hétköznapokban és a pszi hatásokban. A majd húsz éve működő SZINTÉZIS Szabadegyetem alapítója és igazgatója, s e képességeknek a fejleszthetőségét és önismereti célú használatát is oktatja.

további info:
http://www.szintezis.info.hu/Paulinyi-kurzusok/DONTS-A-MOSTBAN
https://www.facebook.com/events/461155167414885/

- előadás időpontja, színhelye:

2016. március 20. (vasárnap), 10-18 h
IBS-OC (Residence Hall), 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.


- bérlet (kurzus és konferencia):
a 4. NYITOTT TUDAT Konferencián és a DÖNTS A MOSTBAN! ÉLJ INTUITÍVEN! kurzuson való együttes részvétel esetén:
kedvezményesen:  diákoknak, nyugdíjasoknak, Agykontroll-t végzetteknek március 11.-ig: 13.500 Ft,  március 12.-től:17.500 Ft
teljes árban:  március 11.-ig: 17.500 Ft,  március 12.-től: 21.500 Ft

Kövessen minket!


Ajánló


A Gödöllői Szimfonikus Zenekar hosszú kényszerszünet után adhatta az első nyilvános koncertjét a…

Nine - Kilenc

Budapesti Operettszínház, Nagyszínpad

Tony-díjjal jutalmazott Broadway előadás, mely a legjobb musicalnek, a legjobb eredeti zenének és…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Ami a színlapra nem fért ki
Jegy.hu Blog

Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Tisztelt Ügyfelünk!

Mint a legtöbb weboldal, a Jegy.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatkezelési Tájékoztatóban megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok