Program


Behind the Clouds Kiállítás és Jótékonysági Aukció
2

Behind the Clouds Kiállítás és Jótékonysági Aukció

Behind the Clouds Kiállítás és Jótékonysági Aukció Az idei év egyik legizgalmasabb jótékonysági kampánya Weiler Péter, képzőművész, a Bátor Tábor és 15 hazai zenekar összefogásával. Most ez a legmenőbb a városban.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 8. kedd, 19:00

Az idei év egyik legizgalmasabb jótékonysági kampánya Weiler Péter, képzőművész, a Bátor Tábor és 15 hazai zenekar összefogásával indult el. A hazai szcéna legnagyobbjai meséltek félelmeikről és azok legyőzéséről, ezeket a pillanatokat fogalmazta át Weiler Péter 1-1 képpé. Most november 8-án az Akvárium Klubban megtekinthető a 15 mű, melyeket aztán egy jótékonysági árverés keretein belül licitálásra bocsátunk.

A Bátor Táborban táborozó súlyosan beteg gyerekek megtanulják legyőzni félelmeiket, erőt gyűjtenek a gyógyuláshoz. Ez inspirált 15 zenészt és zenekart arra, hogy megmutassák saját félelmeiket, küzdelmeiket. Weiler Péter festőművész képekbe öntötte ezeket a pillanatokat, a képeket pólókra nyomtuk, s a legnagyobb fesztiválokon árultuk, ezzel támogatva a Bátor Tábort.

Most november 8-án az eredeti Weiler képeket kiállítjuk és a Kieselbach Galéria jóvoltából elárverezzük – szintén a Bátor Tábor javára.Az Akvárium Klub aulájában található kiállítás ingyenesen látogatható. A helyszínen lesz dedikálási, pólóvásárlási lehetőség a DRK jóvoltából, beszélgetés a kampányban résztvevőkkel.

Az Akvárium Volt terme 19órakor nyit. Itt veszi kezdetét 20h-kor a Jótékonysági árverés, melyen a támogatói részvételi díj 4900Ft. Zenél: Žagar // VIDEOD!SCO

A kampányban résztvevő zenekarok: Ganxsta Zolee // Halott Pénz // 30Y // Ivan & The Parazol // Anna And The Barbies // Kiscsillag // Magashegyi Underground // Punnany Massif // Rúzsa Magdi // Vad Fruttik // Wellhello // Žagar // Quimby // Irie Maffia // Csík Zenekar

 

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Kövessen minket!


További ajánlataink


KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!