Program


Becsületes tolvaj

Becsületes tolvaj

Egy bankrabló rátalál élete szerelmére, ezért úgy dönt, hogy jó útra tér és becsületes életet él. A helyzet azonban bonyolódik, amikor egy korrupt FBI ügynöknek akarja feladni magát. Hamarosan már nemcsak a nevét kell tisztáznia, de a saját és szerelme élete is veszélybe kerül.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 13. kedd, 19:30

Becsületes tolvaj / Honest Thief
16 éven aluliak számára nem ajánlott
amerikai krimi-dráma, akciófilm, 92 perc, 2020

Egy bankrabló rátalál élete szerelmére, ezért úgy dönt, hogy jó útra tér és becsületes életet él. A helyzet azonban bonyolódik, amikor egy korrupt FBI ügynöknek akarja feladni magát. Hamarosan már nemcsak a nevét kell tisztáznia, de a saját és szerelme élete is veszélybe kerül.

A film rendezője, Mark Williams producerként vált ismertté, nevéhez fűződik a Netflixen futó Ozark-sorozat, A könyvelő és a Java Heat – Tüzes pokol. A film főszereplője az Oscar-díjra jelölt Liam Neeson (Férjek és feleségek, Schindler listája, A nyomorultak, Star Wars – Baljós árnyak, Igazából szerelem, Elrabolva, Éjszakai hajsza, Fehér pokol). Partnerei a filmben mások mellett Kate Walsh (A Grace klinika, Fargo-sorozat, Egy különc srác feljegyzései), Jai Courtney (Die Hard – Drágább mint az életed, A beavatott, Suicide Squa – Az öngyilkos osztag, Terminátor: Genisys) és Robert Patrick (Terminátor 2 – Az ítélet napja, Copland, Még drágább az életed).

Rendező: Mark Williams
Zene: Mark Isham

Szereplők:
Liam Neeson: Tom
Jai Courtney: Nivens ügynök
Kate Walsh: Annie
Robert Patrick: Sam Baker ügynök
Jeffrey Donovan: Meyers ügynök
Anthony Ramos: Hall ügynök

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!