Program


Bartók update 2.0 eNerd3 feat. Kézdy Luca és Ben Neill / CAFe Budapest 2016

Bartók update 2.0 eNerd3 feat. Kézdy Luca és Ben Neill / CAFe Budapest 2016

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 22. szombat, 20:00

Bartók zeneszerzői módszerei sok szempontból nagyon hasonlóak a legmodernebb elektronikus zenéknél alkalmazott komponálási módszerekhez. Hogyan dolgozna Bartók a mai technikai eszközök birtokában? Az eNerd3 – Kézdy Luca hegedűssel és Ben Neill (USA) trombitással kiegészülve – nem egyszerűen elektronikus Bartók-feldolgozásokkal válaszol erre az izgalmas zenei és technológiai kérdésre.

A koncerten tehát nemcsak Bartók-művek újragondolása lesz hallható, hanem Bartók népzenei gyűjtéséből származó eredeti hangfelvételek új kompozíciókba helyezése is. Ezek a fonográffelvételek számos Bartók-mű kiindulópontjaként is szolgáltak.

Az eNerd3 Huszár Endre dobos-zeneszerző technológiai szempontból különleges szólóprojektje. Középpontjában egy egyedülálló dobrendszer áll, amelynek segítségével komplex improvizált elektronikus zenei textúrákat tud felépíteni, miközben az akusztikus dobokon a kíséretet játssza.

A rendszer egyedi építésű, illetve átalakított hardver- és szoftverelemekből épül fel, amelyek lehetővé teszik a teljes alkotási folyamat vezérlését, beleértve a zenei alkotóelemek felvételét, egymásra rétegezését, keverését és processzálását.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!