Program


Balogh Béla- Békében önmagunkkal és a minket körülvevő világgal(Pszichológiai és ezoterikus sorozat)

Balogh Béla- Békében önmagunkkal és a minket körülvevő világgal(Pszichológiai és ezoterikus sorozat)

Békében önmagunkkal és a minket körülvevő világgal

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 9. csütörtök, 19:00

Balogh Béla  civil foglalkozását tekintve út- és hídépítő mérnök.Kolozsváron született 1955-ben, és egyetemi tanulmányait is ott végezte. Kezdő mérnökként a határ melletti Nagykárolyba került, és olyan emberrel hozta össze a sors, aki képes volt a telkinéziára, azaz könnyebb tárgyakat meg tudott mozdítani csupán a gondolat erejével. Sőt, mi több, új barátja a hipnózis és a telepátia titkaiba is beavatta. Balogh Béla azonban nem adta fel anyagelvű, mérnöki gondolkodását akkor sem, amikor tapasztalati úton találkozott a materialista világszemléletet cáfoló jelenségekkel. 
Nagykárolyban találkozott élete nagy szerelmével is, akivel három évig határtalan boldogságban élt. A sors és a korábban felépített karmikus adósságok azonban véget vetettek az idilli együttlétnek, és a szerző visszatért Kolozsvárra, ahonnan 1987-ben Svédországba emigrált. 
Továbbra is mérnökként dolgozott, de foglalkozott műfordítással is. Korábbi tapasztalatai és kíváncsisága arra késztették, hogy módszeresen és körültekintően rendszerezni kezdje a rendelkezésre álló kísérleti eredményeket, tudományos elméleteket és bizonyos - halálközeli élményekből származó - beszámolókat. 
Több tudományág eredményeinek (fizika, matematika, orvostudomány, agykutatás, pszichológia, evolúciós elméletek) összevetésével olyan következtetésekre jutott, amelyek lehetővé teszik az anyagelvű világkép és a szellemi eredetű, Isten által teremtett világról alkotott kép közös nevezőre hozását, mégpedig olyan módon, hogy abban mindenki magára ismer, sőt, mindeddig szunnyadó lehetőségeit is felismeri. 
Mindezt a szerző A VÉGSí VALÓSÁG című könyvében írta meg - először svéd nyelven. 
Svédországban találkozott össze Huszár Sándorral, a svédországi Fehér Sas Páholy ezoterikus rend vezetőjével, aki nagyon nagy hatással volt spirituális fejlődésére, és több mint tíz éven át nagy türelemmel tanította, képezte a komolyabb lelki munkára. A Végső valóság című könyvben az első aurafotó Huszár Sándorról készült.
A szerző 1999 nyarán kapott a sorstól még egy esélyt arra, hogy élete nagy szerelmével ismét együtt lehessen. Szíve arra késztette, hogy elhagyja Svédországot, és Budapesten telepedjék le.
Könyvét a rugalmas és nyitott, önálló gondolkodását még őrző magyar olvasóközönség számára valósággal újraírta.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kövessen minket!


További ajánlataink


WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!