Program


BALETT +Esszencia+Csík János

BALETT +Esszencia+Csík János

A 2015/16-os évadban mutatkozik be Balett + című sorozatunk, melyben a Kecskemét City Balett társulata kéthavonta más és más meghívott vendéggel közösen mutatja meg, hogyan találkozhat a művészet a…, nos, a művészettel.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. december 1. kedd, 19:00

A közreműködő partnerek pedig egytől-egyig Kecskemét hírnevét öregbítik, ezzel is különlegessé, lokális ünneppé varázsolva ezeket az estéket.

Novemberben a kecskeméti születésű Csík Jánossal és az Esszencia zenekarral arra keressük a választ, hogy a népi és jazz motívumok milyen interakcióban állhatnak a kortárs táncszínházzal. Decemberben a kecskeméti Magyar Fotográfiai Múzeum által összegyűjtött különlegesen inspiratív, az emberi testet centrumba helyező képek kerülnek középpontba: a fotókból hangok, illatok, zenék áradnak. Márciusban az Airtist zenekarral társulva korszerű táncszínház születik, melyben az ősi, népi hangszerek együttesen elektronikusnak tűnő hangzásvilága elementáris erővel zúdul a táncművészekre. Májusban pedig szokatlan módon egy színművész beszédhangja szolgáltatja a talpalávalót: Kőszegi Ákos orgánuma kiváló „zenei” aláfestése a produkciónak. 

Más megvilágításba kerül tehát a zene és a tánc kapcsolata; csak körül kell néznünk, és meglátjuk: mindenhonnan árad felénk a zene, és bármely pillanatban táncba hívhat minket a világ.

BALETT + ESSZENCIA + CSÍK JÁNOS
táncszínházi előadás, élőzenével

a Kecskemét City Balett tagjai: Szőllősi Krisztina, Domán Dalma, Bányai Mirjam, Esterházy Fanni, Nagy Nikolett, Katonka Zoltán, Földesi Milán, Matkovics Norbert, Szóka Roland

az Esszencia zenekar tagjai: Csík János, Lakatos Róbert, Dresh Mihály, Balogh Kálmán, Kunos Tamás, Bognár András, Kacsó Hanga

ötlet: Barta Dóra, Csík János
színpadkép, jelmez: Katonka Zoltán, Barta Dóra
fény, koreográfia: Katonka Zoltán
rendezőasszisztens: Frigyesi Tünde
ügyelő: Czeglédi Ákos
rendező-koreográfus: BARTA DÓRA

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Kövess minket!


További ajánlataink


Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!