Program


Balatoni Népfőiskola sorozat - Barkó Judit-Antiizgulin

Balatoni Népfőiskola sorozat - Barkó Judit-Antiizgulin

Könyvbemutatóval egybekötött előadás a lámpaláz leküzdésének módszeréről

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 9. csütörtök, 18:00

“Tíz év tanári gyakorlat, húsz év televíziós riporteri, műsorvezetői tapasztalat és több mint tizenöt év önismereti kurzus vezetése nyomán kommunikációs mentorként személyre szabott tréningeket tartok. Hamarosan megjelenő könyvem a LÁMPALÁZ leküzdésének általam kidolgozott módszerét foglalja össze. A lámpaláz, a nyilvános szerepléstől való félelem az emberek többségének nehézséget okoz sokszor a hétköznapi életben is.

Tanárként, vizsgáztatóként gyakran éreztem, hogy bár egy tanítvány birtokában van a tudásnak, a számonkérés okozta stressz hatására mégsem tud megszólalni. Megjelenhetnek kellemetlen testi tünetek: kéztördelés, akaratlan mozgások, izzadás, szívdobogás, akadozó beszéd, vagy akár a logikus gondolkodás pillanatnyi leállása.
Számtalanszor láttam riporterként, műsorvezetőként, hogy egy-egy vendég képtelen kezelni a nyilvános fellépést, szereplést. Persze, csak nehezítő körülmény, ha olyasmiről kérdezik, ami számára, vagy a közvélemény felé nehezen vállalható adatokat, tényeket, eseményeket tartalmaz.

Kidolgoztam tehát egy speciális, személyre szabott Kommunikációs Tréninget, az AntiIzgulint, és az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy sikerrel. Szükségességét mi sem bizonyítja jobban, mint egy megrendítő eredménnyel zárult nemzetközi felmérés, mely szerint az ember félelmei között az elsők között szerepel a többnyire lámpalázzal járó nyilvános szereplés.”
Az AntiIzgulin előadás során szóba kerül, hogy milyen tünetei vannak, és mi okozza a lámpalázat, valamint az, hogy miképpen lehet gyorsan, egyszerűen és végleg megszabadulni tőle.
Minden érdeklődőt várunk, aki lámpalázzal küzd, de azokat is, akik a jövőben szeretnének segíteni másokon (tanárok, pszichológusok, coachok, életmódtanácsadók, stb.), és szívesen elsajátítanák a módszert, az ősszel kezdődő workshop-ok során.

Az előadás időtartama 70 perc.
A könyv a helyszínen megvásárolható és dedikálásra is van lehetőség!

Ajánlatunk


A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

zenés játék két részben

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!