Program


Balaton100szó - IRODALMI GYEREKFOGLALKOZÁS

Balaton100szó - IRODALMI GYEREKFOGLALKOZÁS

Az ország egyetlen olyan rendezvénye, amely körbeöleli a Hip-Hop/Slam Poetry és irodalmi programokat egy helyen, idén először a Kultkikötőben!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 3. csütörtök, 10:00

A rendezvény célja a szövegcentrikus műfajok és az Underground művészetek széleskörű bemutatása minden korosztály számára. Napközben irodalmi programok, Slam Poetry és sok más a kortárs lírához köthető előadás várja az érdeklődőket. Az esti koncerteken a hazai underground rap legkreatívabb előadói lépnek színpadra. Az ország egyetlen Hip-Hop/Slam Poetry Fesztiválja. Slam, költészet, rapzene egy helyen.  Ez a Balaton100Szó.

Irodalmi gyermekprogram Horváth Kristóffal:

Költészettani szójátékokkal, közös szövegalkotással és verses mondókákkal várja Horváth Kristóf „Színész Bob“ a gyermekeket, fiatalkorú érdeklődőket. A program a Balaton100Szó Hip-Hop/Slam Poetry Fesztivál keretein belül a balatonföldvári Kultkikötőben kerül megrendezésre.

Színész Bob az egész országot járva, általános és középiskolákban tartott előadásaival terel az irodalom útjára kicsiket és nagyokat- egy másik, számukra befogadhatóbb szemszögből és rendkívül szórakoztató módon. Vicces szójátékok, asszociációs nyelvi foglalkozás egy kiváló előadóval kiváló környezetben. 

Ajánlatunk


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Lélekhívogató – a szivárvány meséje Animációs-élőzenés-bábos játék TÁRNOK MARICÁVAL

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!