Program


Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk (szinkronizált)
2

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk (szinkronizált)

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. Újra járőrpárba állnak, hogy szembeforduljanak mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék. Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig egy válság mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét…  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 26. szerda, 17:00

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk

Ha van a 90-es éveknek emblematikus filmje, egy emblematikus slágerrel, az a BAD BOYS. Ugyanez elmondható a 2. részről is, hiába készült 2003-ban, az évtized hangulatát, szellemiségét hordozza. Se a belassítások, se a rángatózó kamera nem volt még előtérben, csak a szimpla látvány és folyamatos akció; na meg a 2 főszereplőnek köszönhetően a verbális humor. A buddy cop műfaj egyik csúcsa volt ez a 2 film, ami mára szinte teljesen kikopott a mozikból – a harmadik rész a nosztalgiára épít leginkább, és ebből nem is csinál titkot. Mondjuk az eltelt 20 év Will Smith-en szinte meg sem látszik, csak Martin Lawrence-en, ami ezáltal külön poénforrás.
A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. Újra járőrpárba állnak, hogy szembeforduljanak mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék. Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig egy válság mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét…

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!