Program


Bacsó Kristóf Triad és Gilad Hekselman / Jazz Showcase

Bacsó Kristóf Triad és Gilad Hekselman / Jazz Showcase

Bacsó Kristóf szaxofonosként és komponistaként egyaránt a hazai jazzélet egyik karakteres alakja, akinek az elmúlt években négy szerzői lemeze jelent meg. Legfontosabb saját zenekara, a Triad Európa számos országában sikerrel fellépett már.


 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 3. szombat, 20:00

Szaxofontanulmányait Lakatos „Ablakos” Dezső és Borbély Mihály irányításával kezdte, a Zeneakadémia jazz tanszakán diplomázott, majd a legjelentősebb jazzoktatási intézményekben, a párizsi Conservatoire-on és a Berklee College of Musicon képezte tovább magát. Közel hat éven át Franciaországban és az Egyesült Államokban élt és zenélt, de ez idő alatt is rendszeresen fellépett Európában, sőt Japánban is. Szinte minden stílusban kipróbálta magát: játszott mainstream jazzt, etnót, funkot, de a jazz kísérletezőbb irányzataitól sem riadt vissza.
Bacsó régi társa, Oláh Tzumo Árpád szintén a Berklee egykori hallgatója, Herbie Hancock és Wayne Shorter tanítványa a zongora mellett nagy érzékenységgel nyúl a Fender Rhodeshoz és más elektronikus hangszerekhez. A két alkalommal is az év dobosának választott Juhász Márton, aki két társához hasonlóan az Egyesült Államokban folytatott tanulmányokat, a hangulatfestésnek is mestere. A Triad zenéje egyszerre merít a jelenből és a közép-kelet európai zenei tradícióból. A gondosan kimunkált részek mellett fontos szerepet kapnak a közös improvizációk. Ezen az estén a New Yorkban élő remek izraeli gitáros, Gilad Hekselman csatlakozik hozzájuk.

Közreműködők:

Bacsó Kristóf: szaxofon, effektek
Tzumo Árpád: billentyűs hangszerek
Juhász Márton: dob

Vendég:

Gilad Hekselman: gitár

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Kövessen minket!


További ajánlataink


akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Varnus Xaver karácsonyi orgonakoncertje a Zeneakadémián

Zeneakadémia, Nagyterem

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!