Program


Babakoncert - Közreműködnek a Liszt Akadémia hallgatói
3

Babakoncert - Közreműködnek a Liszt Akadémia hallgatói

Közreműködnek a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói

Életünk első, meghatározó zenei élményei az anyaméhben érnek bennünket. A csecsemő még ki sem nyitja a szemét, amikor már ösztönösen reagál a muzsikára. Érzelmi fejlődésünk, a világgal való ismerkedésünk nélkülözhetetlen elemét alkotják azok a hatások, amelyeket a zene gyakorol…  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 11. hétfő, 11:30

A zenehallgatást tehát nem lehet elég korán kezdeni. Ezért határozták el a program szerkesztői, hogy a Művészetek Palotája falai között lehetőséget kínálnak 0–12 hónapos gyerekeknek és szüleiknek az élő klasszikus zenével való kötetlen találkozásra. A kicsik a speciálisan számukra összeállított harmincperces műsort édesanyjuk, édesapjuk ölében ülve hallgathatják, de ha úgy tartja kedvük, nyugodtan mászkálhatnak is a színpad előtt leterített szőnyegen. A családok kényelmét babakocsi-parkoló és pelenkázó helyiség szolgálja.

Jegyet csak a felnőtteknek kell váltani, gyerekek számára a belépés díjtalan.

Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!