Program


Az aranykulcs
4

Az aranykulcs

Zalán Tibor: Az aranykulcs
Faragatlan történet bábokkal, zenével A. Tolsztoj nyomán
6 éves kortól.

Mindenbe beleüti az orrát. Mert unatkozik. De sohasem unatkozik, mert folyton rosszalkodik. Bár rosszalkodik, másoknak csak jót akar. (Közben persze mindent összegubancol, összezavar.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2012. február 19. vasárnap, 11:00

Pierrot-t megmenteni a zsarnok Caracas Barabas bábszínházi fogságából! Fogság és bábszínház? Akkor inkább kifőzde a Rézkakashoz, Basilio macskával és Alissa rókával. Carlo papának aranyakat szerezni!

De miért kell ehhez kezet mosni a kékhajú Malvinánál? Mégiscsak Tortilla, a vén teknős aranykulcsa a megoldás… De hol az ajtó, amelyikbe beleillik a kulcs? És mi van mögötte? Ráadásul, nyomodban egy rendőrkakas is, Burattino! Mi lesz ebből?

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

akár -20%
Az öldöklés istene / Yasmina Reza / a Kultúrbrigád előadása Jegyvásárlás

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!