Program


Az álom én vagyok?  / Éber tudat - Álom tudat / BÉRLET
4

Az álom én vagyok? / Éber tudat - Álom tudat / BÉRLET

A SZINTÉZIS Szabadegyetem 3. NYITOTT TUDAT Konferenciája az álmoknak, mint módosult tudatállapotoknak pszichológiai vetületeiről és a parapszichológiai képességekkel való összefüggéseiről szól. Paulinyi Tamás író, pszi-kutató másnapi intenzív kurzusa pedig, az álmok és az ébrenlét világát egy nagyobb tudati valóság egyenértékű részeként mutatja be.  több...

3. NYITOTT TUDAT Konferencia
AZ ÁLOM ÉN VAGYOK? / Az álmok jelentősége az önismeretben

a SZINTÉZIS Szabadegyetem egynapos alternatív pszichológiai rendezvény  (szombat)

előadók:
Kalo Jenő asztrológus, Kereszty András György tudatosság tréner, Kövi Szabolcs előadóművész, Prof. Dr. László Ervin filozófus (videóról), László Ruth  holisztikus pszichológus, Nógrádi Csilla klinikai szakpszichológus, Dr. Parádi József pszichiáter, Paulinyi Tamás író, pszi-kutató, Tar Ildikó bölcsész, álomszimbológus

Életünk egyharmadát alvással töltjük, éjszakánként pedig öt-hét alkalommal az álmok rejtélyes birodalmába nyerünk belépést. Mégis, többségünk alig emlékszik álmaira, pedig nemcsak hétköznapjaink éber tapasztalatai hatnak azokra, de az álmaink is nagyban befolyásolják nappalaink történéseit.
Az álmok és az azokhoz hasonló módosult tudatállapotok tudatos bejárása életünk eseményeinek mélyebb megértését, így harmonizációját is segíti, ezeknek az önismereti utaknak pedig ősi hagyományai és modern technikái is elérhetők a mai ember számára.

Ezekről, és a módosult tudatállapotoknak a parapszichológiai képességekkel való összefüggéseiről szól a SZINTÉZIS Szabadegyetem 3. NYITOTT TUDAT Konferenciája és Paulinyi Tamás író, pszi-kutató intenzív másnapi kurzusa, amely az álmok és az ébrenlét világát egy nagyobb tudati valóság egyenértékű részeként mutatja be.

részletes program és további info:
http://www.szintezis.info.hu/images/kepek/nyitott_tudat/nyitott_tudat3%20program_jav_3.pdf

http://www.szintezis.info.hu/Nyitott-programok/III-NYITOTT-TUDAT

https://www.facebook.com/events/1630870133843967/

--------------------------------------------

ÉBER TUDAT - ÁLOM TUDAT
Álomprogramozás és a tudatos álom technikái

egynapos, intenzív önismereti és képességfejlesztő kurzus / elmélet és gyakorlat  (vasárnap)

vezeti:
Paulinyi Tamás író, pszi-kutató

Az álom misztikus élménye kultúránk kezdete óta foglalkoztatta az embereket, amelyben egy másfajta valóság megnyilvánulásaként próbálták megfejteni különös szimbólumait, gyakran támaszkodva az álmok jövőre vonatkozó jóslataira is. A modern pszichológia szintén nyitott az álomtartalmak álomterápiás célú alkalmazásai felé – gondoljunk itt akár Freud vagy Jung álomanalízisére –, ám a mai pszichológiai modellek jobbára nélkülözik azt az ismeretanyagot, ami az álmok magasabb dimenziójú tudattevékenységeire vonatkozik.
Ezen az egynapos kurzuson nemcsak új megközelítésben hallhatunk az álmok valóságáról, hanem a bennük rejlő telepatikus és jövőérzékelési lehetőségeket is megismerjük, beleértve az ezt fejlesztő módszerek gyakorlati bemutatását is. Ugyanígy gyakorlatokon keresztül ismerhetjük meg az álomprogramozás és a tudatos álom technikáit, amelyek önismereti és önfejlesztő célokra is használhatók. A napot egy – a látogatók álmait megjelenítő – álomszínház előadás zárja.
Az átfogó elméleti ismertetést közös relaxációs, meditatív és más csoportos gyakorlatok egészítik ki, amelyeknek élményeit önismereti feltáró célzattal közösen értékeljük ki. A kurzus szüneteiben a hallgatóknak számítógépes intuíció tesztekre, műszeres bioenergia-mérésre, és relaxációs agytréner-gyakorlatokra biztosítunk lehetőséget.

kurzusvezető:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Paulinyi_Tam%C3%A1s


részletes program és további info:
http://www.szintezis.info.hu/images/kepek/tanfolyamok/orarend_160124_kurzus.pdf


http://www.szintezis.info.hu/Paulinyi-kurzusok/EBER-TUDAT-%E2%80%93-ALOM-TUDAT

https://www.facebook.com/events/180468815633688/

elérhetőségek:
+36 20 / 495 56 66,  +36 30 / 589 54 82

bérletárak:
kedvezményesen:  diákoknak, nyugdíjasoknak, agykontrollt végzetteknek január 15.-ig történő fizetés esetén: 13.500 Ft,  január 16.-tól január 22-ig: 17.500 Ft
teljes árban január 15.-ig történő fizetés esetén: 17.500 Ft,   január 16.-tól január 22-ig: 21.500 FtSZINTÉZIS Szabadegyetem
www.szintezis.info.hu
+36 20 / 495 56 66

Kövessen minket!


Ajánló


Aranyoskám

Madách Színház

A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám…

TOM JONES - 2021 Szép

VeszprémFest, Veszprém Aréna

Sir Tom Jones visszatér Veszprémbe, hogy megismételje 2017-es hatalmas sikerű koncertjét.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Ami a színlapra nem fért ki
Jegy.hu Blog

Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Tisztelt Ügyfelünk!

Mint a legtöbb weboldal, a Jegy.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatkezelési Tájékoztatóban megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok