Program


Az Akácember

Az Akácember

Új segédlelkész érkezik Szarvasra. Ezzel veszi kezdetét egy karizmatikus személyiség konfliktusokkal, sikerekkel és kudarcokkal teli története. Nagyszabású, látványos produkció, mely Tessedik Sámuelnek állít emléket.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 7. szerda, 14:00

Az Akácember

1767-et írunk. Új segédlelkész érkezik Szarvasra. Ezzel veszi kezdetét egy karizmatikus személyiség konfliktusokkal, sikerekkel és kudarcokkal teli története. Nagyszabású, látványos produkció, mely Tessedik Sámuelnek állít emléket. Sok ténnyel, igazsággal és fantáziával megírt rejtelmes történet hitről, kitartásról, szeretetről, árulásról és szerelemről. „Akképp nézzetek az akácra, bár kövek között szalad minden gyökérszála, és vízben, földben szegény területen él – árnya és virága megkülönbözteti mindenektől.”

Szereplők
Szente Árpád Csaba, Eva Javorská, Timkó János, Tatár Bianka,
Beleznay Endre, Dorogi Péter, Papp Csaba, Szemán Béla, Boronyák Gergely,
Gulyás-Dobó Szofi, Vály Boldizsár, Balázs Henrietta, Magyari László

Alkotók
Koreográfus: Vári Bertalan
Rendező: Dósa Zsuzsa

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!