Program


Auer Fesztivál - Veszprém - GÁRDONYI ZOLTÁN IFJÚSÁGI KAMARAZENEKAR

Auer Fesztivál - Veszprém - GÁRDONYI ZOLTÁN IFJÚSÁGI KAMARAZENEKAR

A veszprémi Gárdonyi Zoltán Ifjúsági Kamarazenekar a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola növendékeiből áll. Demel Eszter karnagy irányítása alatt az egyik legismertebb hazai ifjúsági együttessé vált.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 3. szerda, 17:30

Érett zenei előadásmódjukkal, hangzásvilágukkal rendszeresen kivívják a közönség elismerését. A Gizella- és Megyei Prima Díjas együttes többször nyert az Országos Zenekari Versenyen 1. helyezést, megkapta a Legjobb Bartók interpretáció különdíjat, Belgiumban a European Youth Music Festival for Young People nemzetközi versenyen I. díj CUM LAUDE minősítéssel végzett. Pozsonyban a Szlovák Rádióban megrendezett nemzetközi versenyen 1. helyezést és Arany-minősítést kaptak. Felléptek Budapesten a MÜPA Üvegtermében, a Várkert Bazárban, Amszterdamban, Prágában, Belgium, Dánia, Hollandia, Franciaország és Luxemburg több városában. Rendszeresen képviselik az ifjúsági korosztályt az Auer Fesztiválon és a Klassz a pARTon sorozatban. Idén májusban a VEB 2023 képviseletében 4 koncertet adtak a luxemburgi Remix’22 European Youth Music Festivalon. Karnagyuk, Demel Eszter 2020-ban elnyerte a MOL Mester M díjat, valamint a Magyar Művészetoktatásért Plakettet.

Műsor:
RAMEAU: Táncszvit
DVORAK: Á-dúr keringő
BARTÓK: Gyermekeknek
MASCAGNI: Intermezzo
ROSSINI: Tell Vilmos – Nyitány
SEARLE: Blues Tango

Vezényel: Demel Eszter

Közreműködik:
Gaál Gabriella – hegedű
Vásárhelyi Borbála – hegedű
Simon Ágnes – gordonka
Varga Zsófia – gordonka

Ajánlatunk


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Oidipusz Szép

Radnóti Miklós Színház

Szophoklész drámájából Robert Icke készített egy izgalmas, friss, modern átiratot. A jól ismert ókori történet ezúttal napjainkban, egy választás éjszakáján…

Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

2024. május 23-án a Virtuózokban is szereplő mentorok, zsűritagok együtt fognak színpadra állni és koncertet adni a fiatal tehetségekkel.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!