Program


Antré 7. // Ziggurat Project & Munkácsy Eszter: ANXIETY

Antré 7. // Ziggurat Project & Munkácsy Eszter: ANXIETY

A Trafó és a Műhely Alapítvány közös programsorozatában, az Antréban új kezdeményezéseknek, friss szemléletű fiatal alkotóknak kíván bemutatkozási lehetőséget teremteni a Trafó Stúdióban.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 29. hétfő, 19:00

Miért ez a szorongás? Honnan jön a sok rémálom? Egy pár radikális akció Európa szerte… káoszteremtés. Tudjuk, hogy többen halnak meg autóbalesetben vagy cukorbetegségben. Mégis rettegünk… hogy ez a harmadik… egy olyan háború, mely Európát is érinteni fogja, sőt már meg is érintette. Hogy néz ki egy háború? Dali festmények ugranak be végtagokról, furcsa lényekről, vörös és kék kietlen tájakon. Szürreális képek váltják egymást éjszakánként. Mitől is félünk? Az ismeretlentől. A manipulációtól?! A különböző érdekektől átszőtt szemfényvesztéstől.
Három táncos a valós időben – looperek és effektek segítségével – létrehozott zenével szerves egységet alkotva jeleníti meg az alkotók valóság és álom határán lebegő világát. Az előadás központi témája a mai nyugati társadalmakban folyamatosan jelenlévő, lappangó feszültség, melynek első számú kiváltói a terrorfenyegetettség és egy lehetséges háború kilátása.

A Ziggurat Project 2013-ban alakult Kovács Emese, Lukács Gergő és Sarlós Flóra Eszter kezdeményezéséből. A társulat Budapesten működik, állandó tagokkal és meghívott művészekkel a tánc, színház, vizuális művészetek, zene és irodalom területéről. Céljuk, hogy helyszínspecifikus darabokat hozzanak létre, melyek színházi téren kívül, egyéb kulturális platformokon, illetve közösségi terekben valósulnak meg, így közvetlenebb kapcsolatot kialakítva a nézőkkel.
 
Ének / hang / loop: Munkácsy Eszter
Koreográfia: Sarlós Flóra Eszter
Táncosok, alkotótársak: Bot Ádám, Kovács Emese, Sarlós Flóra Eszter
Vizuál: Antal Malvina
Fényterv: Szabon Balázs

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!