Program


Anima Sound System - MR Szimfonik a Müpából

Anima Sound System - MR Szimfonik a Müpából

Az első hazai elektronikus tánczenekar, a számos díjjal - Arany Zsiráf, Fonogram, VIVA Comet - elismert Anima Sound System immár huszonhárom éve táncoltatja a közönséget, szimfonikus zenekarral azonban most először lép pódiumra.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 16. szerda, 20:00

Az Európa majd' minden fővárosában fellépő együttest forró hangulatú koncertek és művészi bátorság jellemzi. Időről időre képes megújulni, feladni a már bevált, megszokott sémákat, és egészen újba kezdeni, ugyanakkor koncerten meg tudott maradni szórakoztató, sok generációhoz szóló popzenekarnak. Állandóan változó stílusú produkcióinak különlegességét elsősorban a játékosság, a zene színes szövete, a stílusok keveredése adta és adja: modern elektronikus tánczene, reggae és dub, hiphop és pop, hagyományos dalok és zenei kísérletek, erdélyi magyar és zsidó népzene, rengeteg rádiós- és klipsláger ('68, Tedd a napfényt be a számba!, Csinálj gyereket!).
A zenekarban két évtized alatt sok, azóta más stílusokban is bizonyító énekes és zenész megfordult. A mai frontleány, Prieger Fanni tizenkét éve, még kisgyerekként énekelte el az Anima klipslágerét, a Tekerd! című dalt. Új albumuk, amely már készül, újból jazz- és népzenei elemekkel kísérletezik. Az együttes soraiban két új tagot, mégpedig két hölgyet is üdvözölhetünk: a szaxofonos-fuvolista Fatime Songorót, illetve az Animában már megfordult, azóta a népzene és a jazz összeboronálásán dolgozó, Babám zenekart vezető billentyűs-gitáros-vokalista Kása Julit.
 

Ajánlatunk


Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!