Program


Anilogue 2018 - Morten kapitány és a pókkirálynő

Anilogue 2018 - Morten kapitány és a pókkirálynő

2018. november 28. és december 2. között rendezik meg a 16. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztiválat az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 1. szombat, 11:00

Anilogue 2018 - Morten kapitány és a pókkirálynő
Kapten Morten lollide laeval
családi animációs film, Kísérőfilm: Julie Pott: Cartoon Network Bűbájtábor 1. rész, TV-premier előtt, 10', 79 perc, 2018
angol nyelven, magyar tolmácsolással

Rendező: Kaspar Jancis

Írta: Mike Horelick, Kaspar Jancis

Az ifjú Morten élete nem túl vidám a gonosz nagynénje mellett, és csak arról álmodozik, hogy egyszer hajóskapitány apjához csatlakozhasson. A fiú egy nap rejtélyes módon bogár méretűvé zsugorodik és egy játékhajón találja magát a nagynénje vízzel elárasztott kávézójában. Ahogy a vízszint emelkedik, Morten és bogár legénysége bátran küzdenek a hajó megmentéséért. Mortennek előbb össze kell mennie, mielőtt felnőne.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Kövess minket!


További ajánlataink


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!