Program


Amint halljátok, még élek - Roma nők storytelling kisfilmjei

Amint halljátok, még élek - Roma nők storytelling kisfilmjei

A Sajátszínház program keretében az elmúlt két évben közel 60 többségében roma nő készítette el saját digitális történetét Sályban, Szomolyán, Hevesaranyoson, Nyíregyházán és Lucfalván.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 30. hétfő, 17:00

A 2-4 perces, saját fotókkal illusztrált, saját hangon megszólaló történetek mind olyan meghatározó, sorsfordító életeseményeket mesélnek el, amelyek intézményi (kórházi, gyerekvédelmi, iskolai, büntetésvégrehajtási, stb) szituációkban játszódtak.

2018. április 30-án az Éljen soká Regina! című dokumentumszínházi előadáshoz kapcsolódóan levetítünk egy válogatást ezekből a filemkből és beszélgetést tartunk az alkotók, a műhelyvezetők és szakértők részvételével.

Közreműködők: Bakonyi Anna, Cseke Balázs, Elek Judit Sára, Horváth Kata, Kécza Veronika, Lanszki Anita, Lázár Irén, Makula Réka, Müllner András, Oblath Márton, Puporkáné Balog Katalin, Sztripszky Hanna
 
Partnerek: RomaKép Műhely, SZOMARO (Szomolya), XXI. Századi Roma Nők Országos Egyesülete (Nyíregyháza), Lasko Forrás Egyesület (Hevesaranyos), NMCKKSZSZ Lucfalvi Tanoda (Lucfalva)
Támogatók: Badur Alapítvány, OSF Public Health Program, Trafó

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A Jóbarátok egyik írójának komédiája rengeteg humorral mutatja be az emberi játszmák változatos és hol vérre menő, hol röhejes természetrajzát.

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Másnap - Beck Zoltán és Szűcs Krisztián koncertje - VárkertFeszt 2024 Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

„Tudathasadásos este: az előadók (Beck Zoli és Szűcs Krisztián) élnek, a szerzők (CsehTamás és Csengey Dénes) már nem." – Bérczes…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!