Jegyvásárlás


Álomutazó

Kiválasztott időpont:


0  Jegy:  0 Ft

Válassza ki ülőhelyét!


Kérem várjon!...
Vissza
0  Jegy:  0 Ft

Álomjegy:Az Álomjegy tulajdonosainak különleges interaktív kalandban lehet része az előadás során, hiszen az Álomkészítők segítői lesznek. Feladatuk nem kevesebb lesz, mint az álomeffektek, álomhatások létrehozása. Akik 29 800 Ft-os jegyet vásárolnak, a belépő mellé VIP parkolási lehetőséget, catering szolgáltatást és speciális arcfestéket is kapnak. Az Álomjegyek a jegytükör sötétebb kékkel színezett részében találhatóak.


Utazójegy:Az Utazójegy birtokosai a darab egyik főszereplőjének, a Báránynak (Szabó Győző) segítenek átkelni a valóságból az álomba. Ha pedig kedvük tartja, részt vehetnek a Bárány Fitness-ben is, ami nem más, mint a speciális Álomdal koreográfiája. Az Utazójegyek a jegytükör sárgával színezett részében találhatóak.


Okosjegy:Az Okosjegy tulajdonosai Nagyokos (Hajdu Steve), a barátságos robot segítői lesznek. De ez még semmit! Mivel Nagyokosnak gyengéje a nyuszis színező, így természetes, hogy minden Okosjegyesnek kedveskedik karácsonyra eggyel. Az Okosjegyesek a jegytükör világoskékkel színezett részében találhatóak.


Álomtúra:Az Álomjegyesek és az Utazójegyesek lehetőséget kapnak az Álomtúra nevű extra csomag megvásárlásával, hogy bejárják a backstage-et. A túrázókat egy színész fogadja, ő köszönti őket, és vezeti be a szuperprodukció rejtelmeibe. Az idegenvezetés után pedig elkészítjük az Álomutazó plakátfotóját is az Álomtúra résztvevőinek. Ezt az előadás szünetében nyomtatva, valamint online formában is átvehető lesz.
Álomtúra jegyet kizárólag a 19800 vagy 29800 Ft-os Álomjegy és Utazójegy kosárba helyezése esetén lehet vásárolni. Erre vonatkozó további infók a kosár felületen állnak rendelkezésre.

A helyválasztó használata:


1

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!

  • Elérhető helyek
  • Nem elérhető helyek
  • Ön által választott helyek
2

Használja az alábbi gombokat a navigációhoz!

  • Nézőtér nagyítás
  • Nézőtér kicsinyítés
  • Pásztázás a nyilakkal
  • Visszalépés
  • Nézőpont mutatása
3

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "kosárhoz" gombra!

x

A felhasználói élmény növelése érdekében oldalunk cookie-kat használ. Oldalunk használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába. RendbenTovábbi információ