Program


Al Di Meola - Meet with me!

Al Di Meola - Meet with me!

TALÁLKOZZ AL DI MEOLA-VAL!
Egy különleges alkalom arra, hogy benézz a kulisszák mögé, belehallgathass a zenészek próbájába, majd találkozhass, beszélhess, fotót készíthess Al Di Meolával.
Május 12-én a MoMKultban!
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 12. vasárnap, 15:00

TALÁLKOZZ AL DI MEOLA-VAL!
Egy különleges alkalom arra, hogy benézz a kulisszák mögé, belehallgathass a zenészek próbájába, majd találkozhass, beszélhess, fotót készíthess Al Di Meolával.
Május 12-én a MoMKultban!

15:00-15:30 – részvétel a soundchecken
15:30-16:00 – találkozás Al Di Meolaval

A Grammy-díjas, világszerte ismert gitárművész ez elmúlt évtizedekben megalapozta hírnevét a szóló- és a más zenészekkel közös produkcióival. Karrierje során a jazz és rock legnagyobb előadóival dolgozott együtt, csak néhány közülük: Frank Zappa, Jimmy Page, Stevie Wonder, Chick Corea, Paco De Lucia, John McLaughlin, Stanley Clarke, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Herbie Hancock.
Az összes létező fontos díjat begyűjtötte már, amit egy gitáros kaphat. A szinte hihetetlen, munkákban gazdag munkássága ellenére, még mindig az új utakat és kihívásokat keresi, a zenéjét új irányokba tolja.
Az elmúlt években szinte mindent újrakezdett, zenéjében és a magánéletében is. A 2018 tavaszán megjelent Opus című albumáról így nyilatkozik: „Az OPUS-szal szeretném tovább fejleszteni komponista készségeimet, és azt hiszem ez a fejlődés a személyemre is mélyen hatott, komponista-gitárossá változtam a korábbi gitáros-komponistából. Ugyanakkor ez a felvétel új korszakot jelent az életemben. Először írtam életemben úgy zenét, hogy teljes boldogságban élek a feleségemmel, van egy csodálatos kislányom és családom, akik minden nap inspirálnak engem. Hiszem, hogy ez megmutatkozik a zenémben is.”

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Kövess minket!


További ajánlataink


Másnap - Beck Zoltán és Szűcs Krisztián koncertje - VárkertFeszt 2024 Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

„Tudathasadásos este: az előadók (Beck Zoli és Szűcs Krisztián) élnek, a szerzők (CsehTamás és Csengey Dénes) már nem." – Bérczes…

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!