Program


Akit Biffnek hívtak
2

Akit Biffnek hívtak

Akit Biffnek Hívtak
-Emlékek egy kihúzott életből-
Christopher Moore ,, Biff Evangéliuma” (,,Lamb”) című regénye alapján.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 19. hétfő, 22:30

A történet szerint Isten megbízik egy botcsinálta angyalt, Razielt azzal a feladattal, hogy támassza fel Jézus Krisztus gyerekkori haverját, Biffet. A mai rohanó világnak már szüksége van arra, hogy megtudja mi történt Jézus első harminc évében. Mindent, ami kimaradt a Bibliából. Például, hogy egyáltalán nem tudta, hogyan legyen Messiás. És amellett, hogy tényleg ő a Messiás, ugyanolyan emberi problémákkal is megküzd, mint egy átlagos ember. Biff egy hotelszobában, a szappanoperákat néző Raziel társaságában körmöli az életét, mely hat éves koruktól utolsó pillanatig végigkísérte Józsuáét. Most, hogy kétezer év után feltámasztották is igen sokra emlékszik, de vannak
dolgok, amik a mai napig nem hagyják nyugodni.
Élete egyetlen igazi szerelme, Mária Magdolna mindkettőjüket szerette, de Józsuát jobban. A csalódás, és az áldozathozatal miatt, hogy Józsuát kísérte és elhagyta Marit, semmilyen más női arcra nem képes visszaemlékezni. Sok örömlánnyal és ágyassal volt dolga élete során, hogy Józsuának legyen fogalma a bűnről,(és mert ő is veszettül csípte őket) de napjainkban már mindet Mariként látja.
A három napkeleti bölcstől tanulnak (Boldizsár, Gáspár, Menyhért). Mindnél mind a ketten mást és mást. Valakinél három évet töltenek el, valakinél hatot, de kitartanak egymás mellett. Biff az ,,ember", aki az összes főbűnt elköveti, hogy az ,,isteni"; tudja mi fán is terem az. Józsua áldozatot hoz az emberekért, Biff áldozatot hoz Józsuáért. Érte lop, csal, hazudik, kurvázik, gyilkol, és miatta lesz öngyilkos. Mialatt megéljük velük a számukra hétköznapi, csodákkal teli életet, megtudjuk miért száműzték Józsua egyetlen igazi társát az evangéliumokból. Akit Biffnek hívtak. És ezek az emlékek az ő kihúzott életéből.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!