Program


Akarunk

Akarunk

Az Akarunk című előadás abban a világban való részvételt jelenti, ami lassan megszabadul legnagyobb terhétől, az emberiségtől: szembesít társadalmunk életellenességével, a jelentés és cselekvés helyén tenyésző tébollyal és enerváltsággal, hogy az elidegenítés erejével kényszerítsen ki eredeti érzéseket, aktívabb és érzékenyebb magatartásformákat.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Nézni nem elég, játszani kell. Ha már ki fogunk halni, legalább ezt csináljuk úgy, ahogy mi akarjuk. Az Akarunk című előadás abban a világban való részvételt jelenti, ami lassan megszabadul legnagyobb terhétől, az emberiségtől: szembesít társadalmunk életellenességével, a jelentés és cselekvés helyén tenyésző tébollyal és enerváltsággal, hogy az elidegenítés erejével kényszerítsen ki eredeti érzéseket, aktívabb és érzékenyebb magatartásformákat. Egy másik befejezést akarunk. Ha már biztos, hogy vége lesz, legalább a vége legyen méltó, igazságos, és eksztatikus.

Játsszák: Bajor Lili, Merker Vera, Tóth Bence, Pécz Roland

Díszlet: Illés Haibo
Jelmez: Prechl Anna
Rendezőasszisztens: Szegedi Fanni
Dramaturg: Körösztös Gergő
Rendező: Holczer Sára és Imre Ábris

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kövessen minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!