Program


Afrika élményközelben

Afrika élményközelben

National Geographic-díjnyertes fotográfiák, autentikus afrikai dob-show és közös dobolás teszik fergetegessé Szilasi Ildikó Afrika-szakértő előadását Afrika egyik legkülönlegesebb országáról.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 10. szerda, 18:30

Szenegál, a Teranga azaz a vendégszeretet földje, ahol mindig süt a nap, és ahol a vendég áldás.
Az afrikai kontinens legnyugatibb országa Magyarországnál kétszer nagyobb, 14 millió lakosú. Híres csodálatos UNESCO Világörökségi helyszíneiről (pl. Gorée-sziget, Saint-Louis városa, Saloum Delta Nemzeti Park), de változatos tájairól is. Afrika egyik legbékésebb, legbiztonságosabb országába érkezők Rózsaszín-tavat, majomkenyérfa- erdőket, mangróvét, szaharai homokdűnéket, szavannát is láthatnak egy országon belül, ahová nem kell vízum, sem oltás, és hét és fél órás repülőúttal elérhető Budapestről. Szenegál hagyományőrző kultúrájáról is híres, rengeteg ősi hangszer, népi hagyomány, fergeteges tánc- zenei és fesztiválkultúra jellemzi. Az
állatvilág rendkívül változatos, főképp a vándormadarak szeretnek letelepedni útjuk során Észak-Szenegálban a Dzsoudzs Madárrezervátumban, mely 3 millió pelikán otthona, és a világ harmadik legjobb madármegfigyelő helye. A Bandia Vadaspark szavannáin pedig a koba antilopokkal, zebrákkal, struccokkal, zsiráfokkal találkozhatunk egy igazi afrikai szafarin.

Előadó:
Szilasi Ildikó Afrika-szakértő, az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapítója, Szenegál Tiszteletbeli Külgazdasági Tanácsosa Magyarországon. Az élménybeszámolót Lantai-Csont Gergely National Geographic díjnyertes fotós fotográfiáival kíséri.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!