Program


Adam Rudolph – GO: Organic Orchestra / CAFe Budapest 2016

Adam Rudolph – GO: Organic Orchestra / CAFe Budapest 2016

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 18. kedd, 19:30

 

Közreműködik: Harcsa Veronika – ének, Kovács Ferenc – hegedű, trombita, Mezei Szilárd – brácsa, Márkos Albert – cselló, Hock Ernő – nagybőgő, Dresch Mihály – fuhun, szaxofon, Grencsó István – fuvola, szaxofon, Pozsár Máté – zongora, Boros Levente – ütőhangszerek, Halmos András – dobok, Bolcsó Bálint – élő elektronika

Vezényel: Adam Rudolph

 

A Magyarországra először látogató amerikai ütőhangszeres, Adam Rudolph játéka számos lemezen hallható, többek között Sam Rivers, Herbie Hancock, Wadada Leo Smith, Don Cherry, Pharoah Sanders, Jon Hassel, Hamid Drake, Bill Laswell társaságában. A nemrégiben elhunyt Yusef Lateeffal 15 lemezt készített.

Adam Rudolph amellett, hogy saját zenekarát (Moving Pictures) vezeti, rengeteget utazik, tanít és koncertezik az általa kifejlesztett tisztán improvizatív vezénylési metódussal, és minden országban helyi zenészekből álló együttesekkel dolgozik. A zenekar létszáma és a zenészek tapasztalata változó, sokszor zenei egyetemek tanulói alkotják az alkalmi együttest. Budapesti koncertje előtt Nápolyban, közvetlenül utána pedig a helsinki Sibelius Akadémián tart kurzust.

A GO: Organic Orchestra magyar verziója jól ismert, kiváló szólistákból áll, többségükben maguk is zenekarvezetők, akik igen nagy tapasztalattal rendelkeznek az improvizáció terén, de ebben a felállásban most hallhatók együtt először.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!