Program


A TRIP bemutatja: Woodstock Tribute Fest II.

A TRIP bemutatja: Woodstock Tribute Fest II.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 2. péntek, 21:00

STONED
Magyarország egyetlen Rolling Stones tribute zenekara immár 15 éve tiszteleg a Világ Legnagyobb Rock’n’Roll Zenekara, a Rolling Stones előtt.
A Stoned célja a Stones-dalok magas színvonalú előadása és a ‘Rolling Stones érzés’ hű ,visszaadása, mind zeneileg, mind színpadi megjelenésben. A Stoned repertoárján a nagy slágerek mellett ritkaságok is szerepelnek, valamint teljes, koncepcionális show-k (egy-egy emlékezetes koncert, tematikus, vagy akár egy album köré épülő koncert) színpadra állítása is lehetséges.
A zenekar tagjai nemcsak elkötelezett Rolling Stones fanatikusok, hanem a hazai blues és rock színtér ismert alakjai is.
A Stoned ezen az estén a Rolling Stones 1969-es kultikus és tragikus  "saját Woodstock", az Altamont koncert műsorát játssza.

LEAD ZEPPELIN
2004-ben, Jimmy Page 60. születésnapja alkalmából megrendezett koncerten alakult a zenekar. Kezdetben több taggal, vendégzenészekkel lépett fel az együttes, majd kialakult a négyfős felállás, amely az eltelt évek alatt zeneileg nagyon kifinomulttá vált. A Lead Zeppelin koncertek rendkívül jól, már már teljesen élethűen felídézik az eredeti Zepp hangzást.

MESSAGE TO HENDRIX
A 2008-ban alakult Message To Hendrix névre hallgató power trio Jimi Hendrix korszakalkotó munkásságát varázsolja a szemünk elé. Az autentikus élmény mellett a srácok egyéniségüket is megcsillantva hozzák létre az improvizációkkal tarkított ütős produkciót. A magyar közönség által jól ismert banda erőteljes és szórakoztató előadásmódjával széles rajongótáborra tett szert. Az ország legjobb klubjai és legismertebb fesztiváljai egyaránt büszkélkedhetnek a zenekar visszatérő koncertjeivel. Aki látta és hallotta Petendi Tamás gitárjátékát az tudhatja, hogy rock-blues stílusban mire számíthat. Bűdi Szilárd erőteljes basszusozása és egyéni énekhangja valamint Kottler Ákos kőkemény dobolása már csak hab a tortán. A trió hangzásvilága az első közösen zenélt percekben kialakult már: feszes tempók, harapós gitár-riffek és magas fokon izzó energia az első daltól az utolsóig, mindez átitatva Jimi Hendrix szellemével.

Ajánlatunk


Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!