Program


A táplálkozás művészete - (Hovatovább Szabadegyetem)

A táplálkozás művészete - (Hovatovább Szabadegyetem)

Hovatovább Szabadegyetem egy előadássorozat, ahol olyan témákkal foglalkozunk, melyek hozzásegítenek minket a testi, lelki és szellemi egészség megteremtéséhez és megőrzéséhez. Nem kifejezetten az elméleti előadásokra helyezzük a hangsúlyt, hanem kifejezetten a gyakorlatban használható módszereket és technikákat szeretnénk bemutatni.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 2. vasárnap, 17:00

Mottó: Egyetlen gramm tapasztalat felér több tonnányi elmélettel.

Az étkezés egy alapvető emberi tevékenység, mely szükséges a létfenntartáshoz. Viszont nem mindegy, hogy mit és hogyan veszünk magunkhoz, mert a táplálkozás módja alapvetően meghatározza testi, lelki és mentális egészségünket. Az a mód ahogyan ételt veszünk magunkhoz alapvetően befolyásolja az egész életünket, testünk alakját, súlyát, bőrünket, illatunkat, szemünk tisztaságát, közérzetünket, egészségünket, sőt érzéseink, gondolataink minőségére is hatással van.
A táplálkozásunk kihat az emberi kapcsolatokra és még a szerelmi életünket is befolyásolja. A megfelelő táplálkozás
kiegyensúlyozottságot, belső békét és harmonikus boldogságot hoz. Mindez csak rajtunk múlik, és sokkal egyszerűbb mint gondolnánk.
Az előadás során nem recepteket ismertetünk, és nem is a különböző táplálkozási módokat fogunk elemezni, hanem a harmonikus táplálkozással kapcsolatos fontos alapelveket, szemléletmódokat és gyakorlati módszereket szeretnénk átadni. A táplálkozás művészete egy csodálatos eszköz, amit használhatunk Önmagunk felfedezéséért, a
fejlődésünkért és az egészségünkért. Az étkezésünk így egy igazi lelki gyakorlattá válik, ami áthatja és átalakítja az életünket. Egy egyszerű, felemelő és kellemes gyakorlat, amit nap mint nap többször is kedvünkre gyakorolhatunk.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!