Program


A kétely fátylai

A kétely fátylai

Gyilkosság a vacsorán,egy a megszokottól eltérő vacsora. Egy hátborzongató bűncselekményt követtek el és csak te segíthetsz megtalálni a tettest.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 30. péntek, 19:00

A Harapó Mókus Vendéglő nem csak "egy" magyaros étterem. Törzsvendégeink a kifogástalan ételek mellett, pont emiatt ragaszkodnak hozzánk! Ez a „nagyis” gondoskodás az, amivel szeretnénk Önt is elcsábítani! Ha a magyaros, házias ízek mellett Önnek ez is fontos, akkor éttermünkben otthon fogja érezni magát. Ahogy egyik kedves Törzsvendégünk mondta: "Nem tudom megfogalmazni, de maguk olyan mások, mint sok más étterem óbudán. Valami megfoghatatlan érzés mindig visszahoz Önökhöz, pedig jókat enni sok helyen lehet. Itt megpihenhet az ember, és ez ritka a mai világban. Igazi kényeztetés!"

Ma esti Gyilkosság a vacsoránk

Pár barát egy zavartalan hétvégét készül eltölteni egy vidéki villában, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Ehelyett az idill helyett egy igazi bűntény színterén találják magukat: Massimo Ardizzone-t, a gazdag iparmágnást meggyilkolták. Csak a nyomozó tanoncok segíthetnek DeAngelis felügyelőnek a bonyolult ügy megoldásában, hogy fény derüljön a titokra.

Szereplők:
Leonardo De Angelis, felügyelő – Széll Attila / Béres Miklós
Mary Jane Lamanna, laboros-helyszínelő – Szirmai Melinda / Molnár Gyöngyi
Ginevra Poloni, nyomozó – Szakács Zsuzsa / Kovács Lotti

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Oidipusz Szép

Radnóti Miklós Színház

Szophoklész drámájából Robert Icke készített egy izgalmas, friss, modern átiratot. A jól ismert ókori történet ezúttal napjainkban, egy választás éjszakáján…

Pintér Béla - Darvas Benedek: Gyévuska Szép

Pintér Béla és Társulata, UP Rendezvényterem

A Gyévuskában tisztek, honvédek, hozzátartozóik, munkaszolgálatosok bonyolítják a második világháború korában játszódó cselekményt Pucciniba oltott slágerek, magyar nóták és katonaindulók…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!