Program


A három galiba liba - Márton napi kacagós játék

A három galiba liba - Márton napi kacagós játék

Kacagtató Márton napi mesebábjáték három libával, sok gágogással, Morzsi kutyával, nem utolsósorban pedig közös bábkészítéssel, a Manócska Társulat előadásában.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 10. vasárnap, 10:00

Egy különleges Márton napi mesére hívunk minden kicsit és nagyot, ugyanis a bábelőadás után a gyermekek elkészíthetik a mesében látott egyik galiba liba kistestvérét, amit természetesen haza is vihetnek magukkal ajándékba. A puha zoknibábot a legkisebbek is el tudják készíteni. A gyerekeknek csak kitömni kell majd, no és persze életre kelteni a kis libust. Az arc/csőr/lábikó részeit több előre kivágott sablon közül Ti választjátok majd ki, ezeket pedig ragasztópisztollyal rögzíthetjük majd nektek.
Így nemcsak a mese élményével lesztek gazdagabbak, hanem egy kézzel fogható ajándékkal is!
Gyertek el, és játsszunk együtt egy jó kis Márton napi mulatságban!

S hogy miről szól a mese? A három galiba kisliba gondol egyet és elindul kirándulni. Barátjuk, Morzsi kutya óva inti őket, hiszen a ravaszdi róka bizony libahúst kíván. Persze számtalan kalandba keverednek még útjuk során, és hogy elkapja-e őket a róka, vagy sikerül-e megmenekülniük, az csak a mese végén derül ki. Szereplők: Gi, Gá, Gigágá, a három galiba liba, Morzsi kutya, Cili cica, Róka Rudi, Briki és Breki, a két békatestvér, Gazdasszony.

A terem befogadóképessége véges, illetve figyelnünk kell a biztonságra is, ezért a jegyek korlátozott számban érhetőek el.
A résztvétel, illetve a tényleges helyfoglalás a jegy megvásárlásával történik.

Ajánlatunk


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!