Program


A félreismert Raffaello - művészeti filmvetítés

A félreismert Raffaello - művészeti filmvetítés

Raphael Sanzio da Urbino életét és munkásságát több mint kétszáz, felerészt most először együtt kiállított remekművön – festményen, rajzon – keresztül mutatja be ez a megatárlat.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 27. szombat, 18:00

VÁRkert mozi
A félreismert Raffaello 12+
angol  dokumentumfilm, 93 perc, 2022 (12)

Rendezte: Phil Grabsky

Raffaello halálának 500. évfordulójára emlékezvén a valaha volt legjelentősebb tárlatot rendezték meg munkáiból Rómában, mely rendkívüli kiállítást az Exhibition on Screen forgatócsoportja elsőként járhatott be. Raphael Sanzio da Urbino életét és munkásságát több mint kétszáz, felerészt most először együtt kiállított remekművön – festményen, rajzon – keresztül mutatja be ez a megatárlat. A Louvre-ból, az Uffiziből, a National Gallery of Artból vagy a Prado gyűjteményeiből kölcsönzött, páratlanul gazdag anyag és a róla készült dokumentumfilm arra tesz kísérletet, hogy érzékeltesse Raffaello szakmai jártasságának, képzelőerejének és zsenialitásának felfoghatatlan dimenzióit. A több szakmai díjjal is büszkélkedő rendező, Phil Grabsky igyekszik friss szemmel tekinteni erre a reneszánsz óriásra, és kameráján keresztül is indokolni, miért soroljuk máig a legnagyobb mesterek közé Raffaellót. A dokumentumfilm kitér római korszakára, soha nem látott filmrészletekkel mutatja be az antik Róma szemléletformáló hatását, megmutatva Néró aranypalotáját is, melybe maga Raffaello is ellátogatott.

Magyarországi forgalmazó: Pannonia Entertainment
Magyarországi bemutató: 2022. szeptember  15.

Ajánlatunk


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

5+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!