Program


A CSONGRÁD-CSANÁDI POLIP

A CSONGRÁD-CSANÁDI POLIP

Anna és Bálint szerelmesek. Szeretnék az életet jobban csinálni, mint ahogy lehet. Megfelelően és körültekintően, felelősen és értelmesen, higiénikusan és élettel teli módon levezényelni, hozzáállni, kinevetni, mérlegelni és..

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 17. vasárnap, 20:00

Drubina Orsolya: A csongrád-csanádi polip
Egy történet, nyolc csápban, és három szívben

Anna és Bálint szerelmesek. Szeretnék az életet jobban csinálni, mint ahogy lehet. Megfelelően és körültekintően, felelősen és értelmesen, higiénikusan és élettel teli módon levezényelni, hozzáállni, kinevetni, mérlegelni és természetesen megoldani azt, amit mások kóros elváltozásnak, nyavalyának, vagy csak úgy, mondjuk ki végre, ha félszegen is, bélrendszeri megbetegedésnek neveznek.

Anna............... Pámer Csilla
Bálint.............. Molnár Bence
Doktor Ica....... G. Erdélyi Hermina

Technikai munkatárs: Baranyai Ádám
Díszlet és kellék: Béndek Orsolya
Művészeti munkatárs: Zalai Szilveszter
Írta és rendezte: Drubina Orsolya

A szerzőről:

1988. január 25-én született Szegeden. A Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium után a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudomány Karán magyar-komparatisztika szakon végezett, majd a Pannon Egyetem Modern Filológia Tanszékén színháztudományból szerezett mesterdiplomát. Prózaversei eddig a Tiszatájban, a Szépirodalmi Figyelőben és a Híd fiatal alkotókat bemutató sorozatában jelentek meg.

2017-ben a Vajdasági Magyar Drámaíróversenyen Sárkányterminál című felnőtteknek szóló bábmeséje volt az egyik nyertes darab, amely 2018-ban meghívást kaphatott a Színházi Dramaturgok Céhének Nyílt Fórum elnevezésű drámafejlesztő kurzusára is. 2019-ben A brémai című második drámája ugyanezen keretek között Forgács Péter rendezésében került a POSZT közönsége elé.

Harmadik műve a Líra és Logika Teátrum a Líra és Logika Kulturális Alapítvány projekt-teátruma szervezésében valósulhat meg felolvasószínházi formában.

Művészeti vezető: Kutszegi Csaba

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!