Program


A betegség és felébredés összefüggései az Aranykorban

A betegség és felébredés összefüggései az Aranykorban

Dr. Örlős Gábor előadása

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Dr. Őrlős Gábor az Ébredő Fények Rend - Szellemi Akadémia alapítója és vezetője. Vezetésével spirituális tanfolyamokon és gyakorlatokon lehet részt venni, ahol rezgés – és tudatosság emelésével el lehet jutni a megvilágosodásig. Az Akadémia célja, a test-lélek-szellem harmonizálása, önmagunk és környezetünk megismerése, az életút egészségben és boldogságban való élése, az Örök élet és Istennel való Egység megtapasztalása és megélése. Mindez az emberiség bölcsőjéből kiinduló Atlantiszi, Lemúriai, Tibeti, Óegyiptomi, Kabbalisztikus, Táltos hagyományokon keresztül tudatosság fejlesztő gyakorlatokkal ötvözve.A Rend országos központokat hozott és hoz létre, ahol a Tiszta Tan tanítása folyik, kezelésekkel és meditációkkal együtt.

Az Akadémia célja továbbá az is, hogy beavassa a szülőket, hogyan lehet kristály gyermekeikkel szellemi szinten foglalkozni és eszerint nevelni őket. Ezáltal a gyermekek is kimagasló tudást sajátíthatnak el, könnyebbé téve a szellemi úton járásukat.

A világ nagy mestereinek és hagyományainak gyakorlatait összegyűjtve, és a tiszta hagyomány ismeretében ezeket átadva a képzéseken elmagyarázva, elmélettel, bemutatóval és gyakorlattal átszőve lehet megismerni. Az akadémiai képzés egészen a felébredéstől a megvilágosodásig vezet.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!