Program


3 ÉVES A FÉM! (ingyenes)

3 ÉVES A FÉM! (ingyenes)

Bár 2018. ősze óta egyetlen évadot sem tudtunk végigjátszani, hisszük, hogy az eddigi együtt töltött évek, hónapok, hetek, napok, esték megszerettették színházunkat Nézőinkkel.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 29. péntek, 19:00

3 éves lett a FÉM!

Bár 2018. ősze óta egyetlen évadot sem tudtunk végigjátszani, hisszük, hogy az eddigi együtt töltött évek, hónapok, hetek, napok, esték megszerettették színházunkat Nézőinkkel.

Mert fordítva nagyon is igaz!

Ezért is szeretnénk találkozni Önökkel, Veletek, hogy egy szabad, üde, beszélgetős-iszogatós-énekelgetős esten ünnepeljük meg az első végre(?) teljes évadunkat, és azt a három évet, ami mindezt lehetővé teszi.

Mindenkit szeretettel várunk!

A belépés díjtalan.

[Tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma szeptember 4-i közleménye szerint NEM szükséges védettségi igazolással rendelkeznie Nézőinknek, s a maszkviselés sem kötelező.]

www.femszinhaz.hu

Ha támogatná színházunkat, vásároljon Támogatójegyet! (10.000 Ft, online is vásárolható.)

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!