Program


10. Jubileumi Boogiefeszt – Boogie Show, Sztárvendég: Mungo Jerry
7

10. Jubileumi Boogiefeszt – Boogie Show, Sztárvendég: Mungo Jerry

A Boogiefeszt nagyszabású koncertshow-val ünnepeli jubileumát. A fesztivál sztárvendége MUNGO JERRY, az ’In The Summertime’ c. világsláger szerzője és előadója. 7 országból 12 fellépő érkezik Győrbe. Idén a boogie woogie mesterei az eddigi évek legizgalmasabb programjával készülnek.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 9. szombat, 19:00

A 10. Boogiefeszt egy nagyszabású koncertshow-val ünnepeli a jubileumi évfordulót az Audi Aréna Győrben! A fesztivál sztárvendége az ’In The Summertime’ c. világsláger szerzője és előadója: MUNGO JERRY lesz. A tíz éves töretlen sikersorozat és teltházas előadások után a boogie woogie mesterei az eddigi évek legizgalmasabb koncertjével készülnek. Az előadáson a műfaj legrangosabb külföldi művészei, a hazai zenei élet kiemelkedő zenészei, valamint profi világbajnok táncosok és meglepetésvendégek fogják szórakoztatni a közönséget. A rendkívül pörgős és sok humorral fűszerezett, egész estés show-műsor keretében izgalmas zongorapárbajokat és zenei bravúrokat is hallhat a közönség. Pergő ritmusok, féktelen hangszerszólók, páratlan énekhang és a lépegető basszus garantálják, hogy mindenkinek „boogie legyen a lábában”! A látványos és akrobatikus táncmozdulatoknak köszönhetően a táncosok lábát éppolyan nehéz lesz követni, mint a virtuóz zongoristák kezének mozgását. A nagykoncert csúcspontjaként Mungo Jerry világsztárral együtt mindenki közösen énekelheti legnagyobb slágereit.

 

A koncert házigazdája a Dániel Balázs Boogie Woogie Trió, Magyarország elsőszámú boogie woogie zenekara.

„Show a javából, sok meglepetéssel fűszerezve!”

 

FELLÉPŐK

A fesztiválra 7 országból 12 fellépő érkezik:

SZTÁRVENDÉG: MUNGO JERRY! A 10. Jubileumi Boogiefeszt sztárvendége a világhírű MUNGO JERRY! Az ’In The Summertime’ című dal szerzője és előadója közösen fog zenélni a házigazdával, ami különleges zenei élménynek ígérkezik. A dal megjelenésekor rögtön a slágerlisták élére tört, a lemez a mai napig több mint 30 millió példányban kelt el. Az ’In The Summertime’ című szám a legtöbbet játszott nyári dallam, így biztosan ismerős lesz, amikor felcsendül a decemberi nagykoncerten. A „Mungomania” életérzés élőben lesz hallható és megtapasztalható Győrben!

Christoph Steinbach napjaink egyik legvirtuózabb boogie woogie zongoristája! Hihetetlen zongoratechnikája mellett igazi showman. Külön érdekesség, hogy az osztrák énekes-zongoristát rokoni szálak fűzik Liszt Ferenchez!

Nicolle Rochelle amerikai énekesnő személyében egy igazán sokszínű előadót üdvözölhetünk, hiszen nem csak kiváló énekes, hanem nagyszerű táncos, film- és musicalszínész is egyben. Már Broadway produkciókban is szerepelt, kirobbanó színpadi jelenség.

Albert Koch német szájharmonika művész az európai blues és boogie woogie fesztiválok állandó szereplője. Egyszerre akár három szájharmonikán is tud játszani!

Pleszkán Écska énekesnő érces és dögös énekhangja kitűnő párosítás a Dániel Balázs Trió lendületes és energikus előadásmódjához. Hazánk egyik legnevesebb jazz-zongoristájának, Pleszkán Frigyesnek lánya különleges énekhanggal nyűgözi le közönségét.

Grzegorz Cherubinski & Agnieszka Cherubinska, valamint Rasmus Holmqvist & Tove Holmqvistprofi boogie woogie táncosok. A lengyel és svéd testvérpár visszatérő vendége lesz a fesztiválnak, hiszen korábban már kirobbanó sikert arattak energikus táncukkal a Boogiefeszten. Többszörös világkupa győztesek, tánclépéseik teljesen egybeolvadnak a zenével, akrobatikus és egyedi mozdulataikkal mindig ámulatba ejtik a közönséget.

Dániel Balázs Boogie Woogie Trió a fesztivál házigazdája, hazánk elsőszámú boogie woogie zenekara. Mindenki, aki csak látta és hallotta őket, meggyőződött afelől, hogy mindhárman mesterien bánnak hangszerükkel. A technikai tudáshoz remek hangulat, ütős poénok és játékukat fűszerező színes elemek egyaránt társulnak.

Dániel Balázs – alias Mr. Firehand – a fesztivál főszervezője, házigazdája és motorja egyszemélyben. A győri zenész nemcsak a legvirtuózabb magyar boogie woogie zongorista, hanem egyúttal a műfaj magyarországi nagykövete. A fiatal tehetség hazai sikereihez elismert külföldi fellépések társulnak. Rendszeresen koncertezik Európa szerte, sőt már az Amerikai Egyesült Államokban is turnézott.

 

HELYSZÍN

A 10. Jubileumi Boogiefeszt – Boogie Show nagykoncertjének az Audi Aréna Győr ad otthont. Az arénában eddig még nem használt nézőtér kialakítással minden eddiginél közelebb hozzuk a színpadot és az élményt a nézőkhöz! A színpad új helyének köszönhetően közvetlenebb és intenzívebb élményt nyújtunk a koncertre ellátogatóknak.

 

Ne feledje, a koncerten „bármi megtörténhet, és meg is fog!”

 

További információ: www.boogiefeszt.hu

10. Jubileumi Boogiefeszt: 2017. december 7-8-9.

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

vígjáték esőnap július 21.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kövessen minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - SZÓLÓ ZONGORA KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Egy zongora és egy hang, amely betölti a koncerttermet Nyári Károly egyedülálló Szóló zongora koncertjén 2024. június 1-én a Kongresszusi…

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!