Farkasházi Réka

Farkasházi Réka azután, hogy 52 alkalommal élőben mesélt a Facebook oldalán, újabb projektet álmodott meg, hogy szebbé tegye a mindennapokat.

„Idén sok minden másképp alakul, mint ahogy megszoktuk. A gyerekzenekarok háza táján ez most különösen igaz. Nagyon nagy felelősségünk van, nem csak annyi a dolgunk, hogy egy-egy órácska jókedvet, zenét adunk. Persze az sem lenne kevés. De igazából mi neveljük a jövő zeneértő közönségét. Ha már kisgyerekként megszereti valaki az élő zene varázsát, megéli az együtt éneklés, táncolás örömét a koncerteken, akkor felnőttként is szeret majd élő zenét, minőségi zenét hallgatni, koncertre, fesztiválra járni.”

Ebben a projektben Réka felkeresett számos előadót és zenekart, hogy együtt, közösen tudjanak valami igazán nagy dolgot alkotni a gyermekekért.

„Úgy gondolom, hogy ez a szakmánk életében igazi mérföldkő. Egy olyan összefogás részesei lettünk így együtt, amely átível generációkon és műfajokon. Egy megismételhetetlen pillanat, ami bízom benne, hogy nem csak nekünk alkotóknak, hanem a közönségnek is sokat fog jelenteni” – mondta Réka.

Farkasházi Réka a #támogasdakultúrát kampány második szavazásán a legnépszerűbb alkotónak bizonyult, így a döntésetek alapján lehetőségünk volt 100.000 Forinttal támogatnunk őt.

Az aktuális szavazáshoz látogass el a Facebook csoportunkba!

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!