Farkasházi Réka

Farkasházi Réka azután, hogy 52 alkalommal élőben mesélt a Facebook oldalán, újabb projektet álmodott meg, hogy szebbé tegye a mindennapokat.

„Idén sok minden másképp alakul, mint ahogy megszoktuk. A gyerekzenekarok háza táján ez most különösen igaz. Nagyon nagy felelősségünk van, nem csak annyi a dolgunk, hogy egy-egy órácska jókedvet, zenét adunk. Persze az sem lenne kevés. De igazából mi neveljük a jövő zeneértő közönségét. Ha már kisgyerekként megszereti valaki az élő zene varázsát, megéli az együtt éneklés, táncolás örömét a koncerteken, akkor felnőttként is szeret majd élő zenét, minőségi zenét hallgatni, koncertre, fesztiválra járni.”

Ebben a projektben Réka felkeresett számos előadót és zenekart, hogy együtt, közösen tudjanak valami igazán nagy dolgot alkotni a gyermekekért.

„Úgy gondolom, hogy ez a szakmánk életében igazi mérföldkő. Egy olyan összefogás részesei lettünk így együtt, amely átível generációkon és műfajokon. Egy megismételhetetlen pillanat, ami bízom benne, hogy nem csak nekünk alkotóknak, hanem a közönségnek is sokat fog jelenteni” – mondta Réka.

Farkasházi Réka a #támogasdakultúrát kampány második szavazásán a legnépszerűbb alkotónak bizonyult, így a döntésetek alapján lehetőségünk volt 100.000 Forinttal támogatnunk őt.

Az aktuális szavazáshoz látogass el a Facebook csoportunkba!

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Zapisz się na newsletter

Otrzymuj powiadomienia o najnowszych wydarzeniach!

Real events

Hiányzik az élő események hangulata?

Mi 210 helyszínre 830 programra 535 000 jeggyel várjuk!

Drodzy Kupujący,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept