Farkasházi Réka

Farkasházi Réka azután, hogy 52 alkalommal élőben mesélt a Facebook oldalán, újabb projektet álmodott meg, hogy szebbé tegye a mindennapokat.

„Idén sok minden másképp alakul, mint ahogy megszoktuk. A gyerekzenekarok háza táján ez most különösen igaz. Nagyon nagy felelősségünk van, nem csak annyi a dolgunk, hogy egy-egy órácska jókedvet, zenét adunk. Persze az sem lenne kevés. De igazából mi neveljük a jövő zeneértő közönségét. Ha már kisgyerekként megszereti valaki az élő zene varázsát, megéli az együtt éneklés, táncolás örömét a koncerteken, akkor felnőttként is szeret majd élő zenét, minőségi zenét hallgatni, koncertre, fesztiválra járni.”

Ebben a projektben Réka felkeresett számos előadót és zenekart, hogy együtt, közösen tudjanak valami igazán nagy dolgot alkotni a gyermekekért.

„Úgy gondolom, hogy ez a szakmánk életében igazi mérföldkő. Egy olyan összefogás részesei lettünk így együtt, amely átível generációkon és műfajokon. Egy megismételhetetlen pillanat, ami bízom benne, hogy nem csak nekünk alkotóknak, hanem a közönségnek is sokat fog jelenteni” – mondta Réka.

Farkasházi Réka a #támogasdakultúrát kampány második szavazásán a legnépszerűbb alkotónak bizonyult, így a döntésetek alapján lehetőségünk volt 100.000 Forinttal támogatnunk őt.

Az aktuális szavazáshoz látogass el a Facebook csoportunkba!

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Real events

Hiányzik az élő események hangulata?

Mi 210 helyszínre 830 programra 535 000 jeggyel várjuk!

Sehr geehrter Benutzer!

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept