A Pécsi Nemzeti Színház közleménye

2020.11.10.

Kedves Közönségünk!
A november 10-én érvénybe lépő korlátozó intézkedések értelmében a november 10. és 30. között kitűzött előadásaink elmaradnak.
Az online vásárolt jegyeket az Interticket Kft automatikusan visszatéríti, ezzel nézőinknek nincs teendőjük. A pénztárban vásárolt jegyeket színházunk pénztárában tudják visszaváltani november 30-ig.
Az Ahogy Tetszik bérletek és az utalványok a 2020/2021-es évad végéig felhasználhatók.
Bízunk benne, hogy hamarosan újra találkozunk!

 


 

2020.11.05.

Tjákoztatjuk Kedves Nézőinket, hogy a november 4-től érvényes új járványügyi rendelkezések értelmében változtak a színház nézőterére vonatkozó szabályok.(a látogatók csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni és a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyek sem foglalhatók el, az egymás mellett és a különböző sorokban ülők között is lehetőség szerint 1,5 méteres távolságot kell biztosítani. A rendelkezés alól az együtt érkező nézők sem tekinthetők kivételnek.)
Mivel a novemberi előadásainkra eladott jegyek száma meghaladja a rendelkezés szerint kiadható ülőhelyek számát, ezért sajnos nem tudjuk biztosítani, hogy nézőink az előre megváltott helyekre tud majd ülni.
Novemberi előadásainkon a helyek érkezési sorrendben foglalhatók el.

Lehetőséget adunk a jegyek visszaváltására - amennyiben ezt választják, kérjük visszaváltási igényüket jelezzék az alábbi linken található űrlapon, legkésőbb az adott előadás kezdetét megelőző 24 óráig:

 


2020. 10. 29.

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Pécsi Nemzeti Színház több előadása a koronavírus miatt elmarad vagy elmaradt. A már közzétett, érintett előadások:

A padlás október 29. és 30.

Játék a kastélyban október 31.

Balfácánt vacsorára november 2.

Csókos asszony november 5. és 6.

A padlás november 11.

Az itt nem szereplő, de érintett produkciókkal kapcsolatban keresse fel Pécsi Nemzeti Színház weboldalát.

A Pécsi Nemzeti Színház döntése értelmében az érintett produkciókra online vásárolt jegyek árát automatikusan visszautaljuk.


 

2020.10.26.

Kedves Közönségünk!

A március 11. és május 29. között, a járvány miatt elmaradt előadásokra szóló jegyek és bérlethányadok árának visszafizetését

október 27-től megkezdjük az alábbi módokon:

- Az online vásárolt jegyek és bérletek tulajdonosainak semmiféle teendőjük nincs. Ezen jegyek és bérlethányadok esetében az Interticket Kft automatikusan elindítja a bank felé a visszatérítést, arra a bankszámlára, amelyről a fizetés történt. (Az összeg a banki folyamatoktól függően 30-60 napon beleül kerül jóváírásra az ügyfél számláján.)

- A pénztárban vásárolt jegyeket a Pécsi Nemzeti Színház pénztárában válthatják vissza hétköznapokon 10.00-18.00 között.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a visszatérítés az igények felmerüléséig folyamatosan történik, ezért aki szeretné elkerülni a pénztárban való sorban állást, annak nem szükséges az első napokban érkeznie.

Továbbra is felajánlhatják jegyük árát támogatásként a színház számára - A részletekről érdeklődjön a Színház szervezési osztályán.

További kérdés esetén, kérjük, keressék munkatársainkat a jegy@pnsz.hu email címen.


 

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a koronavírus-veszélyhelyzet miatt a Pécsi Nemzeti Színház 2020 március 11.-től meghirdetett összes előadása elmarad. 

A Pécsi Nemzeti Színház az alábbi opciókat ajánlja fel a jegyvásárlók számára:

Amennyiben Ön a jegye árával támogatná a Pécsi Nemzeti Színházat, kattintson a lenti gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot 2020. június 20-ig. #neváltsvisszajegyet

A Pécsi Nemzeti Színház döntése értelmében a megváltott jegyek beválthatóak szabad felhasználású jegyekre, amelyek az eredeti jegy értékében felhasználhatóak egy későbbi előadás jegyvásárlása során, a Színház weboldalán (pnsz.hu) vagy jegypénztárában 2020. december 31-ig.

Amennyiben az új előadás jegyára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával, vagy készpénzzel kifizetheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja. 

A csere igényléséhez, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot 2020. június 20-ig

Amennyiben egyik lehetőséggel sem kíván élni, a jegyek árát visszautaljuk.

Június 20-át követően, amint színházunk anyagi és technikai lehetőségei megengedik, tájékoztatjuk Önöket a visszaváltás idejéről és módjáról.

 

Tájékoztatjuk bérleteseinket, hogy elmaradt előadás esetén bérletük árának arányos részéről (bérlethányad) az alábbiak szerint rendelkezhetnek:

Amennyiben Ön az elmaradt előadások bérlethányadának árával támogatná a Pécsi Nemzeti Színházat, kattintson a lenti gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot 2020. június 20-ig:

A fel nem használt bérlethányad beváltható szabad felhasználású jegyre, amely felhasználható egy későbbi előadás jegyvásárlása során, a Színház weboldalán (pnsz.hu) vagy jegypénztárában 2020. december 31-ig.

A csere igényléséhez, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot 2020. június 20-ig:

Az Ahogy Tetszik szabadbérletre már kiváltott, de elmaradt előadásokra szóló jegyek 2020. december 31-ig kitűzött előadásokra cserélhetők majd a színház jegypénztárában, az augusztusi évadkezdést követően.

Az Ahogy Tetszik szabadbérletek és a PNSZ Ajándékutalványok érvényességét 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk.

A csoportos bérlet-, és jegyvásárlókkal közönségszervezőink felveszik a kapcsolatot, nekik nem szükséges a fenti űrlapon kérni az utalványra váltást.

Megértésüket és támogatásukat köszönjük!

További kérdés esetén, kérjük, keressék munkatársainkat a jegy@pnsz.hu email címen.

 

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Real events

Hiányzik az élő események hangulata?

Mi 210 helyszínre 830 programra 535 000 jeggyel várjuk!

Sehr geehrter Benutzer!

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept