A Muharay Szinház közleménye

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Muharay Színház több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmarad vagy elmaradt. A már közzétett, érintett előadás: 

Cím Dátum
Kiss Dávid: Az eső sem mossa el 2020.03.13.
Táncdalfesztivál 2020.03.20.
Carlo Goldoni: Chioggiai csetepaté 2020.03.29.

Az itt nem szereplő, de érintett produkciókkal kapcsolatban is hamarosan tájékoztatást adunk a Vörösmarty Művelődési Ház és a Muharay Színház facebook oldalán, valamint a vmh.hu weboldalon.

A Fóti Közművelődési és Közgyűjtemény Központ/ Fóti Gazdasági Ellátó Szervezet – gazdálkodó –  döntése értelmében a produkciókra online vásárolt jegyek árát visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét 2020. június 30-ig jelzi az űrlapunkon.

Az űrlap megnyitásához kattintson ide. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon a Vörösmarty Művelődési Ház és a Muharay Színház facebook oldalán, valamint a vmh.hu weboldalon. A Vörösmarty Művelődési Ház pénztárában megváltott jegyek visszaválthatók lesznek az intézmény újra nyitását követően.

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Kære kunder

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept