A Magyar Állami Operaház közleménye a 2020. március 12. és június 21. közé tervezett előadásokról

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Magyar Állami Operaház összes 2020 március 12. és június 21. közé tervezett előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmarad. 

A Magyar Állami Operaház döntése értelmében a megváltott jegyek beválthatóak szabad felhasználású jegyekre, amelyek az eredeti jegy értékében felhasználhatóak egy későbbi előadás jegyvásárlása során a Magyar Állami Operaház weboldalán vagy jegypénztárában 2021. 06. 30-ig. Amennyiben az új előadás jegyára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával, vagy készpénzzel kifizetheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.
A cseréhez, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot 2020. 12. 31-ig. A szabad felhasználású jegyeket várhatóan a regisztrációt követő 60 napon belül kapja meg elektronikus úton. 

 

 A bérlettulajdonosok a fel nem használt bérlethányadukat ide kattintva válthatják ajándékutalványra.

 

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Zapisz się na newsletter

Otrzymuj powiadomienia o najnowszych wydarzeniach!

Drodzy Kupujący,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept