A Magyar Állami Operaház közleménye a 2020. március 12. és június 21. közé tervezett előadásokról

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Magyar Állami Operaház összes 2020 március 12. és június 21. közé tervezett előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmarad. 

A Magyar Állami Operaház döntése értelmében a megváltott jegyek beválthatóak szabad felhasználású jegyekre, amelyek az eredeti jegy értékében felhasználhatóak egy későbbi előadás jegyvásárlása során a Magyar Állami Operaház weboldalán vagy jegypénztárában 2021. 06. 30-ig. Amennyiben az új előadás jegyára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával, vagy készpénzzel kifizetheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.
A cseréhez, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot 2020. 12. 31-ig. A szabad felhasználású jegyeket várhatóan a regisztrációt követő 60 napon belül kapja meg elektronikus úton. 

 

 A bérlettulajdonosok a fel nem használt bérlethányadukat ide kattintva válthatják ajándékutalványra.

 

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept