A Belvárosi Színház és az Orlai Produkció közleménye a Belvárosi Színházban, valamint a Hatszín Teátrumban játszott előadásaikkal kapcsolatban

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az Orlai Produkció a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott, valamint a Belvárosi Színház összes egyéb meghirdetett előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmarad vagy elmaradt. A már közzétett, érintett előadásokat ide kattintva tudja megtekinteni. A dokumentumban nem szereplő, de érintett produkciókkal kapcsolatban keresse fel az Orlai Produkció és a Belvárosi Színház weboldalát.

 

Információ a jegyvásárlók számára

 

Az Orlai Produkció és a Belvárosi Színház döntése értelmében az elmaradó előadások jegyvásárlói az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

1.) Amennyiben Ön a jegy árával támogatná az Orlai Produkció és a Belvárosi Színház működését, kattintson ide és töltse ki az űrlapunkat 2020. április 25-ig.

2.) A produkciókra online vásárolt jegyek árát visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét 2020. április 25-ig jelzi ide kattintva, a megjelenő űrlapunkon. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon az Orlai Produkció és a Belvárosi Színház honlapján. Azok, akik offline (jegypénztárban vagy jegyirodában) vásárolták meg a jegyüket, szintén élhetnek ezzel a lehetőségekkel, azonban ezt csak a Belvárosi Színház jegypénztárában tudják lebonyolítani az újra nyitást követően.

3.) A megvásárolt jegyek a későbbiekben, a veszélyhelyzet elmúltával becserélhetők a veszélyhelyzet után meghirdetett, 2020. december 23-ig játszott előadások jegyeire az Orlai Produkció Belvárosi Színházban található jegypénztárában, amennyiben a cserére vonatkozó igényét 2020. április 25-ig rögzíti ide kattintva. A jegyfoglalás telefonon is megoldható lesz.

Azok a vásárlóink, akik 2020. április 25-ig nem nyilatkoznak egyik webes felületen sem, automatikusan a 3. alternatívát választók közé kerülnek, a későbbiekben sajnálatosan nem tudják a másik két lehetőséget választani.

 

Információ a bérlettulajdonosok számára

Az Orlai Produkció bérleteinek érvényességét meghosszabbította, felhasználhatók a 2020. december 23-ig játszott előadásokra.

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Zapisz się na newsletter

Otrzymuj powiadomienia o najnowszych wydarzeniach!

Drodzy Kupujący,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept