A Belvárosi Színház és az Orlai Produkció közleménye a Belvárosi Színházban, valamint a Hatszín Teátrumban játszott előadásaikkal kapcsolatban

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az Orlai Produkció a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott, valamint a Belvárosi Színház összes egyéb meghirdetett előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmarad vagy elmaradt. A már közzétett, érintett előadásokat ide kattintva tudja megtekinteni. A dokumentumban nem szereplő, de érintett produkciókkal kapcsolatban keresse fel az Orlai Produkció és a Belvárosi Színház weboldalát.

 

Információ a jegyvásárlók számára

 

Az Orlai Produkció és a Belvárosi Színház döntése értelmében az elmaradó előadások jegyvásárlói az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

1.) Amennyiben Ön a jegy árával támogatná az Orlai Produkció és a Belvárosi Színház működését, kattintson ide és töltse ki az űrlapunkat 2020. április 25-ig.

2.) A produkciókra online vásárolt jegyek árát visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét 2020. április 25-ig jelzi ide kattintva, a megjelenő űrlapunkon. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon az Orlai Produkció és a Belvárosi Színház honlapján. Azok, akik offline (jegypénztárban vagy jegyirodában) vásárolták meg a jegyüket, szintén élhetnek ezzel a lehetőségekkel, azonban ezt csak a Belvárosi Színház jegypénztárában tudják lebonyolítani az újra nyitást követően.

3.) A megvásárolt jegyek a későbbiekben, a veszélyhelyzet elmúltával becserélhetők a veszélyhelyzet után meghirdetett, 2020. december 23-ig játszott előadások jegyeire az Orlai Produkció Belvárosi Színházban található jegypénztárában, amennyiben a cserére vonatkozó igényét 2020. április 25-ig rögzíti ide kattintva. A jegyfoglalás telefonon is megoldható lesz.

Azok a vásárlóink, akik 2020. április 25-ig nem nyilatkoznak egyik webes felületen sem, automatikusan a 3. alternatívát választók közé kerülnek, a későbbiekben sajnálatosan nem tudják a másik két lehetőséget választani.

 

Információ a bérlettulajdonosok számára

Az Orlai Produkció bérleteinek érvényességét meghosszabbította, felhasználhatók a 2020. december 23-ig játszott előadásokra.

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept