A TÁMOGATÁS LEZÁRULT! KÖSZÖNJÜK AZ ADOMÁNYOKAT ÉS A KÖZREMŰKÖDÉST!


 

Bajban van a kultúra, és mindannyiunk közös felelőssége, hogy életben tartsuk a veszélyhelyzet alatt is. Hogy amikor kilépünk a karanténból, akkor ne pályát elhagyó művészek, bezárt színházak és lemondott koncertek várjanak minket.

Éppen ezért az InterTicket a Magyar Kultúráért Alapítvány nagyszabású gyűjtésbe kezd. A #támogasdakultúrát program azokat a művészeket és alkotó közösségeket segíti, akik ahelyett, hogy kétségbeestek vagy elvonultak volna a veszélyhelyzet alatt, tovább dolgoznak értünk: élő közvetítéseket tartanak, felolvasásokkal színesítik az irodalom órákat, elviselhetővé teszik a bezártságot. Mindezt teljesen ingyen.

A támogatott alkotókat, csoportokat kéthetente, nyílt szavazással választjuk ki a közönség segítségével a #támogasdakultúrát Facebook csoportban és a befolyt összeggel segítjük őket. A csoportban bárki javasolhat támogatásra érdemes kezdeményezéseket és amennyiben a gyűjtés feltételeinek megfelel, bekerül a szavazásba.

Ha számodra is fontos a kultúra és megteheted, akkor az alábbi módokon támogathatod a kezdeményezést:

Mecénás Támogatói Utalvány


Mecénás támogató utalvány

Válts ki egy Mecénás Támogatói Utalványt, amelynek a teljes értékét augusztus 1-től két évig felhasználhatod a Jegy.hu-n történő vásárláskor. Minden megvásárolt Mecénás Utalvány értékének 20%-ával megegyező összeget a Jegy.hu a vásárlásokat követően átutal az InterTicket a Magyar Kultúráért Alapítvány számára. Így nem csupán a jövőbeni nézőként támogatod a szervezőket és alkotókat, de a jelenben is segíted a művészeket a gyűjtéssel.

Tovább

Rajongó Támogatói Utalvány


Rajongó támogató utalvány

Válts ki egy Rajongó Támogatói Utalványt, amelynek az árát a Jegy.hu jóvoltából 120%-ban fordíthatod a Jegy.hu programjaira augusztus 1-től az azt követő két évben. Így mindenki egy kicsit több kultúrát fogyaszthat a veszélyhelyzet után, ezzel is támogatva az alkotókat.

Tovább

Közvetlen adományozás


Közvetlen adományozás

Amennyiben magadénak érzed az InterTicket a Magyar Kultúráért Alapítvány gyűjtésének a célját és megteheted, akkor közvetlenül is adományozhatsz az Alapítvány számára, ehhez kattints az alábbi gombra.

Tovább

 

Köszönjük, ha segíted a magyar alkotókat és előadói közösségeket!

Kövesd a gyűjtést a Facebook csoportban

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Odoberajte náš newsletter

Budeme Vás informovať o tých najdôležitejších podujatiach

Vážení zákazníci,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept