A TÁMOGATÁS LEZÁRULT! KÖSZÖNJÜK AZ ADOMÁNYOKAT ÉS A KÖZREMŰKÖDÉST!


 

Bajban van a kultúra, és mindannyiunk közös felelőssége, hogy életben tartsuk a veszélyhelyzet alatt is. Hogy amikor kilépünk a karanténból, akkor ne pályát elhagyó művészek, bezárt színházak és lemondott koncertek várjanak minket.

Éppen ezért az InterTicket a Magyar Kultúráért Alapítvány nagyszabású gyűjtésbe kezd. A #támogasdakultúrát program azokat a művészeket és alkotó közösségeket segíti, akik ahelyett, hogy kétségbeestek vagy elvonultak volna a veszélyhelyzet alatt, tovább dolgoznak értünk: élő közvetítéseket tartanak, felolvasásokkal színesítik az irodalom órákat, elviselhetővé teszik a bezártságot. Mindezt teljesen ingyen.

A támogatott alkotókat, csoportokat kéthetente, nyílt szavazással választjuk ki a közönség segítségével a #támogasdakultúrát Facebook csoportban és a befolyt összeggel segítjük őket. A csoportban bárki javasolhat támogatásra érdemes kezdeményezéseket és amennyiben a gyűjtés feltételeinek megfelel, bekerül a szavazásba.

Ha számodra is fontos a kultúra és megteheted, akkor az alábbi módokon támogathatod a kezdeményezést:

Mecénás Támogatói Utalvány


Mecénás támogató utalvány

Válts ki egy Mecénás Támogatói Utalványt, amelynek a teljes értékét augusztus 1-től két évig felhasználhatod a Jegy.hu-n történő vásárláskor. Minden megvásárolt Mecénás Utalvány értékének 20%-ával megegyező összeget a Jegy.hu a vásárlásokat követően átutal az InterTicket a Magyar Kultúráért Alapítvány számára. Így nem csupán a jövőbeni nézőként támogatod a szervezőket és alkotókat, de a jelenben is segíted a művészeket a gyűjtéssel.

Tovább

Rajongó Támogatói Utalvány


Rajongó támogató utalvány

Válts ki egy Rajongó Támogatói Utalványt, amelynek az árát a Jegy.hu jóvoltából 120%-ban fordíthatod a Jegy.hu programjaira augusztus 1-től az azt követő két évben. Így mindenki egy kicsit több kultúrát fogyaszthat a veszélyhelyzet után, ezzel is támogatva az alkotókat.

Tovább

Közvetlen adományozás


Közvetlen adományozás

Amennyiben magadénak érzed az InterTicket a Magyar Kultúráért Alapítvány gyűjtésének a célját és megteheted, akkor közvetlenül is adományozhatsz az Alapítvány számára, ehhez kattints az alábbi gombra.

Tovább

 

Köszönjük, ha segíted a magyar alkotókat és előadói közösségeket!

Kövesd a gyűjtést a Facebook csoportban

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Zapisz się na newsletter

Otrzymuj powiadomienia o najnowszych wydarzeniach!

Drodzy Kupujący,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept