A Zeneakadémia tájékoztatása

2020.11.12.

TÁJÉKOZTATÁS A ZENEAKADÉMIA KONCERTJEIRŐL ÉS A JEGYEK VISSZAVÁLTÁSÁRÓL 2020. NOVEMBER 11-NOVEMBER 30.

Tájékoztatjuk közönségünket, hogy a 2020. november 11-től hatályos rendelet értelmében nem tarthatók nyilvános rendezvények, így a Zeneakadémia koncertjeit sem rendezhetjük meg közönség jelenlétében. Így sem maradnak koncertélmény nélkül, előadásaink többségét ugyanis megtartjuk, és online közvetítjük Digitális Koncerttermünkben, és a Zeneakadémián bérleti sorozatot rendező zenekarok koncertjeinek többsége is elérhető lesz interneten.

A Zeneakadémia saját szervezésű koncertjeire online váltott jegyek visszaváltását elindítjuk jegyértékesítő partnerünkön keresztül (a vissztérítést az Interticket Kft. végzi). A folyamat a megnövekedett ügyintézési idők miatt több hetet is igénybe vehet.

pénztárban vásárolt jegyek a vásárlás helyén válthatók vissza 2020. december 31-ig. A Zeneakadémia jegypénztára 2020. november 12-től újabb intézkedésig kedden és csütörtökön 10-14, szerdán és pénteken 14-18 óra között tart nyitva.  

Bérletes látogatóinknak a bérletük adott koncertre vonatkozó hányadával egyenértékű jegyutalványt adunk a következő hetekben.

Ha Önnek olyan koncertre van jegye, amelynek szervezője nem a Zeneakadémia Koncertközpont, úgy a jegyek árának visszatérítéséről az adott koncert rendezője tud felvilágosítást adni.

A Zeneakadémia decemberi programjairól a későbbiekben tudunk tájékoztatást nyújtani.

 

Részletes információkért kérjük keresse fel a Zeneakadémia honlapját.

 


 

ELMARADÓ ELŐADÁSOK

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Zeneakadémia Koncertközpont több saját szervezésű előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmaradt. Az érintett előadások:

Elmaradó előadások listája (külön lapon nyílik meg) >

Az itt esetleg nem szereplő produkciókkal kapcsolatban a Zeneakadémia honlapján tájékozódhat.

A Zeneakadémia döntése értelmében a fenti produkciókra online vásárolt jegyek árát automatikusan visszautaljuk. Amennyiben megvásárolt jegye árát nem kívánja visszaigényelni, ezzel is segítséget nyújtva abban, hogy ősszel minél több koncertet tudjunk rendezni, kattintson az alábbi gombra. A felajánlásra április 19-ig van lehetősége.

Az InterTicket jegyirodai hálózatában (például: Dalszínház Jegyiroda, Broadway Ticket, Szabadtér jegyiroda, Rózsavölgyi Jegyiroda, Stúdió Jegyiroda, vidéki és budapesti Ibusz, Tourinform, Gruber Travel, Meridien Travel és egyéb utazási irodák stb.) személyesen vásárolt jegyek esetén az alábbi gombra kattintva igényelheti vissza a megvásárolt jegy árát, június 30-ig.

A Zeneakadémia és a Liszt Múzeum pénztárában megváltott jegyek a korlátozó intézkedések megszűnése után, 2020. december 31-ig a vásárlás helyszínén lesznek visszaválthatók. 


ÚJ IDŐPONTBAN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ ELŐADÁSOK

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Zeneakadémia Koncertközpont több saját szervezésű előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt új időpontban kerül megrendezésre. Az érintett előadások:

Új időpontban megrendezésre kerülő előadások listája (külön lapon nyílik meg) >

Az itt esetleg nem szereplő produkciókkal kapcsolatban a Zeneakadémia honlapján tájékozódhat.

Az új időpontra a megváltott jegyek automatikusan érvényesek. Amennyiben az új időpont Önnek nem megfelelő, és a jegyár visszatérítését kéri, az alábbiak szerint járjon el:

Online vásárolt jegyek esetében az alábbi gombra kattintva jelezze visszaváltási igényét április 19-ig! 

Az InterTicket jegyirodai hálózatában (például: Dalszínház Jegyiroda, Broadway Ticket, Szabadtér jegyiroda, Rózsavölgyi Jegyiroda, Stúdió Jegyiroda, vidéki és budapesti Ibusz, Tourinform, Gruber Travel, Meridien Travel és egyéb utazási irodák stb.) személyesen vásárolt jegyek esetén az alábbi gombra kattintva jelezze visszaváltási igényét, június 30-ig!

A Zeneakadémia és a Liszt Múzeum pénztárában megváltott jegyek a korlátozó intézkedések megszűnése után, 2020. december 31-ig a vásárlás helyszínén lesznek visszaválthatók.

 

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Kære kunder

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept