Tájékoztató a koronavírus-veszélyhelyzettel kapcsolatban

Március 11-én a magyar kormány veszélyhelyzetet hirdetett a koronavírus-járvány miatt. A veszélyhelyzet értelmében március 12-től a rendelkezés visszavonásáig nem lehet tömegrendezvényeket tartani zárt térben 100 vagy másutt 500 résztvevő felett, így számos partnerünk meghirdetett eseménye elmarad vagy új időpontban kerül megrendezésre. Javasoljuk, hogy jegyvásárlás előtt tájékozódjon az adott program szervezőjénél.

A már megvásárolt jegyek cseréjéről, vagy visszaváltásáról, valamint ezek módjáról minden esetben a rendezvényszervező dönt. Az InterTicket az általuk küldött információ alapján igyekszik naprakészen tájékoztatni a vásárlóit, valamint biztosítja a szükséges technikai feltételeket a partnerei számára.A folyamat lezárásáig szíves türelmüket és megértésüket kérjük! Reméljük, hogy a jelenlegi állapot nem tart sokáig, és hamarosan újra jelentkezhetünk a megszokott kínálatunkkal.

 

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!