Budapest Folk Fest - Folk delicatess a városban - 2017. május 24-28.

Kárpát-medencei népzene, a cigánykaravánok nyomán született vérbő ritmusok, Isztambul hangjai, a Balkán energiája, az afrikai és az észak-amerikai indián zenék misztikuma, a Mediterráneum változatos muzsikái, táncai, a jazz és az elektronikus tánczenék pumpálják majd a ritmust a szívbe. Számtalan ősi zenei hagyomány mutatja meg magát, egyik közelebb van az eredeti formájához, mások távolabb kerültek tőle. Hol a modern hangzás keretezi az ősit, hol a régi dallamok teszik izgalmassá a maiakat. A Fonó minden évben megrendezi a folk fővárosi ünnepét, amelynek idén a Fonó mellett a Várkert Bazár Öntőház Udvara ad otthont. Kevés jobb szabadtéri koncerthelyszín akad Budapesten. Rálátni a Dunára, az esti fényben fürdő és nyüzsgő pesti oldalra, a dunai hidakra és a méltóságteljesen magasodó Várhegyre. A teraszra idén is válogatott borászatok települnek, a világzenei koncertek után a folkkocsmában a legjobb táncházi zenekarok hajnalig muzsikálnak! Merülj el a folk-rengetegeben, ebben az öt napban velünk lesz a sokszínű világ!

Helyszínek: Fonó Budai Zeneház, Várkert Bazár

 

PROGRAMOK  A FESZTIVÁLON:

Fesztiválbérlet Jegyvásárlás

2017.05.24. 18.30
Budapest Folk Fest-Fesztiválnyitó gála a Fonó hagyományos szerdai táncházában Jegyvásárlás

2017.05.25. 19.00

Budapest Folk Fest a Várkert Bazárban- Mahala Rai Band (RO), Nadara (RO), Esszencia, folk kocsma Jegyvásárlás

2017.05.26. 19.00
Budapest Folk Fest a Várkert Bazárban-Vlatko Stefanovski (MAC) & Theodossii Spassov (B) duó, Sena, Barabás Lőrinc Quartet, Folk kocsma Jegyvásárlás

2017.05.27. 19.00
Budapest Folk Fest a Várkert Bazárban-BaBa ZuLa (TR), Trio Feta Orchestra (ES), Gypo Circus, Folk kocsma Jegyvásárlás

2017.05.28. 14.00
Budapest Folk Fest a Várkert Bazárban-Dikanda (PL), Buda Folk Band, családi- és gyereknap

 

További információk a Budapest Folk Fest programjairól a www.fono.hu oldalon találhatók!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept