Müpa bérletek 2017/18 nyereményjáték

2017. március 10-én 10:00 órától indul a Müpa 2017/2018 évadjára a nyilvános bérletvásárlás. A Müpa a korábbi években megszokott minőségű és sokszínű választékkal várja a kultúra szerelmeseit "palotájába". 

Müpa bérletek 2017/18

Sokszínű programok, minőségi élmények várják a Müpa 2017/2018-as évadában is a látogatókat. A nemzetközi koncertélet legjavának széles kínálatát nyújtják a következő szezonra szóló bérletek. Zenekari páholyunkban vezényel majd Zubin Mehta és Kent Nagano is, jönnek a bécsi, a hamburgi, a milánói és a sanghaji filharmonikusok. A Szólisták és zenekarok sorozatában játszik a már Magyarországon is népszerű virtuóz görög hegedűs Leonidasz Kavakosz és a több mint négy évtizede töretlen sikerű izraeli zenei nagyság, Pinchas Zukerman. Folytatódnak az Ünnepek és oratóriumok, a Felfedezések és a Seniorok évada koncertjei. A Müpa orgonáját többek között a francia egyházzenei kiválóság, Daniel Roth is megszólaltatja. A Hangszálak koncertjein együtt üdvözölhetjük majd a két német sztárénekest, Jonas Kaufmannt és Diana Damraut. Bérletújdonság a Korok és karok, melyben az évad együttesével, a Cantemus kóruscsaláddal is találkozhatnak, valamint a Kamarakincsek, többek között a finn Camilla Nylund vendégszereplésével. A következő szezonban is válthatnak bérletet a Régizene Fesztiválra, vagy a fiatal tehetségeket felfedező Rising Stars programjaira. A Matinékoncerteken megemlékezünk a jubiláló Kodály Zoltánról, és folytatjuk az ebben az évadban népszerűvé vált Szenvedélyek sorozatát is. 

A bérletek az előadások jegyáraihoz képest átlagosan 20% kedvezményt tartalmaznak.

Forrás: mupa.hu

Vásárolja meg 2017/18-as Müpa bérletét a Jegy.hu-n és élvezze otthonában is Müpa színvonalon kedvenc zenéit!

A Müpa 2017/18 évad bérletvásárlásához kapcsolódva a Jegy.hu nyereményjátékot indít! A nyereményjátékban minden vásárlónk rész vesz, aki a Jegy.hu-n 2017. 03.10. és 03.23. között Müpa bérletet vásárol. Vásárlóink között 1 db 90.000 forint értékű Harman Kardon Go+Play Mini Bluetooth hangrendszert sorsolunk ki. 

Sorsolás 2017. április 4-én. 
A nyertest a sorsolást követően e-mailben értesítjük.
Harman Kardon GoPlaymini Portable Wireless, hordozható Bluetooth hangszóró fehér

(A képen látható mobiltelefon nem része a nyereménynek.)

Vegyen részt Ön is nyereményjátékunkban! Válogasson a Müpa színvonalas bérletkínálatából és nyerje meg ezt a kivételesen dinamikus hangzású high-tech bluetooth hangsugárzót. 

Kérjük olvassa el részletes játékszabályzatunkat is!

 

A 2017/18-as évadban a Müpa a következő bérleteket kínálja a közönségnek:

Zenekari páholy bérlet

Ahány zenekar, annyi szín - az egész világon átívelő sorozatban több világhírű karmester, ünnepelt együttes és sokszínű szimfonikus műsor várja az érdeklődőket. A komolyzenei élet olyan nagyságai vezényelnek, mint Zubin MehtaKent Nagano, vagy Riccardo Chailly. Osztrák és magyar szerzők műveivel készülnek a Bécsi Filharmonikusok, Brahms darabjait mutatják be a hamburgi, az orosz zene legnagyobbjait vonultatják fel a milánói, és izgalmas, ázsiai dallamokat adnak elő a sanghaji filharmonikusok.

bérletvásárlás

Szólisták és zenekarok bérlet

A legnépszerűbb versenyművek, nagy múltú együttesek és virtuóz szólisták felejthetetlen találkozása ez a széria, melynek a középpontjában rendkívül népszerű versenyművek és szimfonikus kompozíciók állnak. Kiemelkedő vendég az izraeli zenei géniusz, Pinchas Zukerman, a görög bravúrhegedűs Leonidasz Kavakosz, az élvonalbeli német zongorista, Lars Vogt és a kivételes képességű lengyel-magyar zongoraművész, Piotr Anderszewski. Meghallgathatjuk a világ legrégebbi, máig működő szimfonikus együttesét, a Lipcsei Gewandhaus Zenekart is.

bérletvásárlás

Hang-szálak bérlet

Az emberi hang varázslatos szépsége három nagyszerű koncerten. A bel canto koronázatlan királya, a perui Juan Diego Flórez ezúttal Mozart-áriákat énekel. Igazi csemegének ígérkezik a második koncert is, ahol meghallgathatja A kékszakállú herceg várát és annak párdarabját is, a Senza sangue című operát is, Eötvös Péter vezényletével és Káel Csaba rendezésében. De a következő évad egyik kiemelkedő koncertjére is jegyet válthat ezzel a bérlettel, hiszen visszatér a Müpába a német sztárénekes, Jonas Kaufmann, ezúttal Diana Damrau társaságában.

bérletvásárlás

Ünnepek és oratóriumok bérlet

Teljesebben és mélyebben éli át az ünnepek gondolati tartalmait, ha meghallgatja a hozzájuk kapcsolódó zenei remekműveket. Mindenszentekkor Dvořák Stabat Matere szólal meg a Magyar Rádió együtteseinek előadásában, advent idején Bach Karácsonyi oratóriumát Marc Minkowski fogja vezényli. Izgalmas lesz ellátogatni az elmaradhatatlan újévi Teremtés-koncertre, ezúttal a milánói Scala Akadémiai Zenekara közreműködésével, de a húsvét előtti Brockes-passió is biztosan fejelhetetlen emlékeket fog nyújtani.

bérletvásárlás

Korok és karok bérlet (Újdonság!)

Bérletújdonságunk a következő évadban a vokális zene változatos formáit kínálja Önnek. Az évad együttesével, a Cantemus Kórussal többször is találkozhatnak a látogatóink ebben az évadban – vegyes-, leány- és gyermekkari művek, kortársak és klasszikusok igazán széles skáláját vonultatják majd el a koncerteken. Emellett a karácsonyi orgonakoncerten a cambridge-i St. John’s College Fiúkórusának avatott előadásában lesz hallható a brit katedrálisok zenéje, Thomas Trotter orgonaművész közreműködésével.

bérletvásárlás

Régizene bérlet

A pompás barokk muzsika adja évről évre a gerincét az egyre népszerűbb Régizene Fesztiválnak és a koncerteknek, melyek műsorai a 18. század nagy francia, olasz, angol és német alkotóinak műveit ölelik fel. A következő szezonban immár a negyedik alkalommal csodálkozhatunk rá letűnt századok páratlan szépségeire, de júniusban visszatér a Müpába a világhírű amerikai énekesnő, a kétszeres Grammy-díjas Joyce DiDonato és az Il Pomo d’Oro Zenekar is, hogy egy újabb felejthetetlen előadással örvendeztessék meg a közönséget.

bérletvásárlás

Orgona bérlet

Sokféle műfajban bizonyította már egyedülálló hangzását a világ egyik legnagyobb koncerttermi orgonája. A több mint tíz éve felavatott hangszeren fiatal tehetségek és nagy gyakorlattal bíró művészek is adtak már koncertet, mintegy másfélszáz alkalommal. A következő évadban is a sokoldalúság a vezérfonal: a sorozatban a késő reneszánsz Frescobaldi, vagy a 20. századi Ligeti remekművei egyaránt hallhatóak lesznek. A „házigazda” Fassang László mellett olyan művészek is játszanak az orgonán, mint a holland Reitze Smits, vagy a francia egyházzenei kiválóság, Daniel Roth.

bérletvásárlás

Wagner bérlet

Egyre nagyobb rangot képvisel a nemzetközi zenei életben a Budapesti Wagner-napok rendezvénysorozat, amit kiemelten figyel a szakma és a közönség is. A részben szcenírozott előadásokon a szerző valamennyi operája színre került már, és minden évben a legjobb Wagner-énekesek lépnek fel. 2018-ban A bolygó hollandi Kovalik Balázs, a Tannhäuser pedig Matthias Oldag korábbi rendezésének felújított változatában lesz látható. Trisztán és Izolda lenyűgöző zenedrámáját az olasz színház kiválósága, Cesare Lievi fogja színpadra állítani.

bérletvásárlás

Felfedezések bérlet

Klasszikus művek újszerű megvilágításban és fiatal szólistatehetségek várják, hogy felfedezze értékeiket! Több nemzetközi versenyen bizonyította már tehetségét a 23 éves zongorista, Ke Ma, aki a Miskolci Szimfonikus Zenekarral érkezik. A Kodály Filharmonikusok a BMC nemzetközi harsonaversenyének tavalyi két nyertesével, Juhász Istvánnal és Veér Mátyással lépnek fel. A két kiemelkedő tehetségű 20 éves zongorista, Kocsis Krisztián és Balogh Ádám pedig a Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertjén mutatkozik be.

bérletvásárlás

Kamarakincsek bérlet

A kamarazene gyöngyszemeit mutatja be lenyűgöző előadókkal ez a bérletünk. Prunyi Ilona Dohnányi Ernő műveiből összeállított kamaraesttel várja a közönséget a komponista születésének 140. évfordulója alkalmából. A Kodály Vonósnégyes pedig Schuberttől válogat izgalmas és újragondolt darabokat, a világhírű Miklósa Erika közreműködésével. Wagner dalainak világát a szerző kitűnő előadójának számító finn Camilla Nylund és a Gerald Moor-i ihletettségű, nagyszerű zongorista, Helmut Deutsch segítségével ismerhetjük meg egy új szemszögből.

bérletvásárlás

Rising Stars bérlet

A világ komolyzenei életének jövőbeli sztárjait vonultatja fel a már szinte fesztivállá bővült Rising Stars sorozat. Az itt fellépő fiatal zeneművészek mindegyike a siker kapujában áll, vagy már meg is tette első lépéseit a világhírnév felé. Hangversenyeikre egy-két év múlva talán már szinte képtelenség lesz jegyet kapni Európa koncerttermeiben, ezért is érdemes most megismerni őket. A 2018-as fellépők között svéd brácsás, magyar trombitás, magyar–holland énekesnő, nemzetközi ütőhangszeres kvartett, francia vonósnégyes és örmény–osztrák hegedűs is szerepel.

bérletvásárlás

Seniorok évada bérlet

Évek óta hagyomány, hogy a szépkorú nézőknek rendkívül kedvező árú, ám változatos műfaji tartalmú bérletet kínálunk. A következő évadban Bach h-moll miséjére és Wagner Tannhäuserére is ellátogathatnak a senior bérlettulajdonosok. Különlegesen szép egyházzenei dallamokat hallgathatnak meg a Cantemus Kórustól, és ellátogathatnak az egyházzene szaktekintélyének számító francia orgonista és zeneszerző, Daniel Roth koncertjére is.

bérletvásárlás

Matinékoncertek - Műhelytitkok bérlet

Egyik legfontosabb missziónknak számít a következő generációk zeneértővé, zeneszeretővé nevelése. Matinékoncertjeinken igyekszünk élményszerűen átadni az iskolásoknak a zene szeretetét, természetesen hasznos ismeretekkel fűszerezve. Ebben a bérletben megemlékezünk a jubiláló Kodály Zoltánról, a fiatalok meghallgathatják a honvágy zenéjét (a Concertót) Bartóktól és megismerhetik Dido és Aeneas zenébe öntött történetét, valamint a karácsonyi ünnepkör népszokásait.

bérletvásárlás

Matinékoncertek - Szenvedélyek bérlet

A 2016/2017-es évadban indult és hamar népszerűvé vált sorozatunkat folytatjuk a következő szezonban is. Az elkövetkező évadban is a zenei élet kiválóságai vallanak zeneszeretetükről, hivatásukról, életútjukról azzal a céllal, hogy személyes példájukkal megérintsék és segítsék az ifjúság zene iránti elkötelezettségét. 2017/18-ban Fülei Balázs zongoraművész, Kelemen Barnabás hegedűművész, a Talamba Ütőegyüttes és Szabó Dénes karnagy meséli el, miért vált szenvedélyükké a zene.

bérletvásárlás

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

x

A felhasználói élmény növelése érdekében oldalunk cookie-kat használ. Oldalunk használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába. RendbenTovábbi információ